Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Търм Хост Софтуер ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206727478
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206727478 от 2021-12-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 18, 2021 12:55
Наименование
Търм Хост Софтуер
Транслитерация
„Term Host Software” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 257Б, ет. Партер Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Разработка и внедряване на софтуер за банкомати и ПОС устройства, създаване на софтуерни продукти и приложения, консултантски услуги, разработване и поддръжка на софтуерни продукти и услуги, у... Разработка и внедряване на софтуер за банкомати и ПОС устройства, създаване на софтуерни продукти и приложения, консултантски услуги, разработване и поддръжка на софтуерни продукти и услуги, услуги свързани с монтаж, поддръжка и сервиз на сървъри и други ит-устройства и инфраструктура, обучение на потребители, търговска и консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродаване в първоначален, преработен или обработен вид, маркетингови проучвания, консултантски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, сделки с недвижими имоти, както и извършване на всички други сделки, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР ВЕЛИНОВ ТРИФОНОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР ВЕЛИНОВ ТРИФОНОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Търм Хост Софтуер ЕООД на латиница "„Term Host Software” Ltd." с ЕИК/ПИК 206727478 е основана на 18 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Х А СПЕДИШЪН", но на 12 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "Търм Хост Софтуер". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2021-11-18
Регистрация на фирмата

2021-12-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206727478 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-09-28
Промяна наименование
Името се сменя от Х А СПЕДИШЪН на ТРИФОНОВ СПЕДИШЪН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 257Б, ет. Партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 257Б, ет. Партер

2023-09-12
Промяна наименование
Името се сменя от ТРИФОНОВ СПЕДИШЪН на Търм Хост Софтуер
Промяна предмет на дейност
- Международна и вътрешна спедиция, международен и вътрешен транспорт със собствени и наети транспортни средства на всички видове стоки, пътници и товари, куриерска дейност, отдаване под наем на транспортни средства, транспортно посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от законодателството на Република България.
+ Разработка и внедряване на софтуер за банкомати и ПОС устройства, създаване на софтуерни продукти и приложения, консултантски услуги, разработване и поддръжка на софтуерни продукти и услуги, услуги свързани с монтаж, поддръжка и сервиз на сървъри и други ит-устройства и инфраструктура, обучение на потребители, търговска и консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродаване в първоначален, преработен или обработен вид, маркетингови проучвания, консултантски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, сделки с недвижими имоти, както и извършване на всички други сделки, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма