Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Евро-Хенд 2022 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206732404
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206732404 от 2021-12-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 23, 2021 10:59
Наименование
Евро-Хенд 2022
Транслитерация
Euro-Hand 2022 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Любляна“, 34 партер Виж на картата
Предмет на дейност
Покупко-продажба на текстилни стоки и продукти, в това число всякакви облекла, търговия на едро и на дребно със стоки за широко потребление, които са допуснати до обществения пазар; вътрешно и в... Покупко-продажба на текстилни стоки и продукти, в това число всякакви облекла, търговия на едро и на дребно със стоки за широко потребление, които са допуснати до обществения пазар; вътрешно и външно-търговска дейност; търговско посредничество, представителство, агентство; внос и износ на стоки; консултантски услуги; консултант-посреднически и експертни услуги; посредничество и представителство; комисионни услуги; маркетинг; рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги и всяка друга дейност, незабранена от закона и подзаконовите нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕВЕЛИНА ДЕНКОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕВЕЛИНА ДЕНКОВА ГЕОРГИЕВА 8,000.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛОРА КРАСИМИРОВА ЖЕЛЯЗКОВА 2,000.00 лв - 20.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕВЕЛИНА ДЕНКОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Евро-Хенд 2022 ЕООД на латиница "Euro-Hand 2022 Ltd." с ЕИК/ПИК 206732404 е основана на 23 Ноември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Италиян Корнер", но на 4 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "Евро-Хенд 2022". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2021-11-23
Регистрация на фирмата

2021-12-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206732404 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-02-04
Промяна наименование
Името се сменя от Италиян Корнер на Евро-Хенд 2022
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. "Подуево, 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Любляна“, 34 партер
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на хранителни стоки, търговия на едро и на дребно със стоки за широко потребление, които са допуснати до обществения пазар, между които и хранителни стоки, безалкохолни и алкохолни напитки, производство на хранителни продукти, безалкохолни и алкохолни напитки, внос и износ на хранителни продукти, безалкохолни и алкохолни напитки; вътрешно и външно-търговска дейност; търговско посредничество, представителство, агентство; транспортна и складова дейност; международен и вътрешен транспорт; товарни, транспортни и спедиционни услуги в страната и в чужбина; внос и износ на стоки; консултантски услуги; консултант-посреднически и експертни услуги; посредничество и представителство; комисионни услуги; хотелиерство; ресторантьорство; маркетинг; туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; лизинг, както и всяка друга дейност, незабранена от закона и подзаконовите нормативни актове.
+ Покупко-продажба на текстилни стоки и продукти, в това число всякакви облекла, търговия на едро и на дребно със стоки за широко потребление, които са допуснати до обществения пазар; вътрешно и външно-търговска дейност; търговско посредничество, представителство, агентство; внос и износ на стоки; консултантски услуги; консултант-посреднически и експертни услуги; посредничество и представителство; комисионни услуги; маркетинг; рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги и всяка друга дейност, незабранена от закона и подзаконовите нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма