Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДФК БГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206733627
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206733627 от 2023-08-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 24, 2021 08:59
Наименование
ДФК БГ
Транслитерация
DFK BG LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Жан Жорес, 29, ет. 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
изграждане, експлоатиране и опериране на фотоволтаична електрическа централа за производство, покупко-продажба и търговия с електрическа енергия при регулирани и свободно договорени цени (след пол... изграждане, експлоатиране и опериране на фотоволтаична електрическа централа за производство, покупко-продажба и търговия с електрическа енергия при регулирани и свободно договорени цени (след получаване на необходимите лицензии и разрешения); строителни услуги, търговска дейност, производство, търговия, преработка на хранителни и промишлени стоки и изделия, комисионна търговия, внос и износ, разкриване на търговски обекти, посредническа дейност, консултантска (без юридическа) дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност, която по предмет и обем изисква воденето и да става по търговски начин, а когато има разрешителен режим или лиценз след съответното разрешително или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАДЯ ИВАНОВА ДРАГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Управител: ДРАГОМИР ИВАНОВ ДРАГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДРАГОМИР ИВАНОВ ДРАГИЕВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НАДЯ ИВАНОВА ДРАГИЕВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДРАГОМИР ИВАНОВ ДРАГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДФК БГ ООД на латиница "DFK BG LTD" с ЕИК/ПИК 206733627 е основана на 24 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2021-11-24
Регистрация на фирмата

2023-08-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ЛЮБЛЯНА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Жан Жорес, 29, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- строителни услуги, търговска дейност, производство, търговия, преработка на хранителни и промишлени стоки и изделия, комисионна търговия, внос и износ, разкриване на търговски обекти, посредническа дейност, консултантска (без юридическа) дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност, която по предмет и обем изисква воденето и да става по търговски начин, а когато има разрешителен режим или лиценз след съответното разрешително или лиценз.
+ изграждане, експлоатиране и опериране на фотоволтаична електрическа централа за производство, покупко-продажба и търговия с електрическа енергия при регулирани и свободно договорени цени (след получаване на необходимите лицензии и разрешения); строителни услуги, търговска дейност, производство, търговия, преработка на хранителни и промишлени стоки и изделия, комисионна търговия, внос и износ, разкриване на търговски обекти, посредническа дейност, консултантска (без юридическа) дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност, която по предмет и обем изисква воденето и да става по търговски начин, а когато има разрешителен режим или лиценз след съответното разрешително или лиценз.

2023-08-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206733627 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма