Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СП СОЛАР ПАУЪР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206735343
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 25, 2021 08:29
Наименование
СП СОЛАР ПАУЪР
Транслитерация
‘’SP SOLAR POWER’’ Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, УЛ. ОБИКОЛНА, 5 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка, проектиране и производство на електрооборудване, сервизно обслужване, обучение и консултантска дейност; Търговия с електроматериали и електрооборудване, изграждане и поддръжка на м... Разработка, проектиране и производство на електрооборудване, сервизно обслужване, обучение и консултантска дейност; Търговия с електроматериали и електрооборудване, изграждане и поддръжка на мрежови и информационни системи, и системи за управление и контрол; Проектиране, изграждане, мониторинг, поддръжка, управление и експлоатация на системи и съоръжения за производство и съхранение на електроенергия, включително от възобновяеми източници, системи за автономно захранване; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Извършване на вносно-износна външнотърговска дейност; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Складови сделки, лицензионни сделки; Стоков контрол; Сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Лизинг, както и всяка друга дейност и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон. Дейността на дружеството ще се осъществява в страната, чужбина и в свободните безмитни зони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАДЕЖДА СТЕФАНОВА БАНКОВА (свързан с 17 фирми)
Управител: ПЕТЪР ДИМИТРОВ ЖЕЛЯЗКОВ (свързан с 33 фирми)
Съдружник: НАДЕЖДА СТЕФАНОВА БАНКОВА 3.00 лв - 30.00% дял (свързан с 17 фирми)
Съдружник: КИРИЛ ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ 3.00 лв - 30.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ПЕТЪР ДИМИТРОВ ЖЕЛЯЗКОВ 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 33 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР ДИМИТРОВ ЖЕЛЯЗКОВ (свързан с 33 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СП СОЛАР ПАУЪР ООД на латиница "‘’SP SOLAR POWER’’ Ltd." с ЕИК/ПИК 206735343 е основана на 25 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТУНДЖА ЕНЕРДЖИ", но на 13 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "СП СОЛАР ПАУЪР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2021-11-25
Регистрация на фирмата

2022-04-13
Промяна наименование
Името се сменя от ТУНДЖА ЕНЕРДЖИ на СП СОЛАР ПАУЪР
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на фотоволтаични централи, консултантски услуги, покупко-продажба на недвижими имоти, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност /вкл. внос и износ/, складова, рекламна, информационна, издателска дейност, спедиторска дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговско представителство и посредничество, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Разработка, проектиране и производство на електрооборудване, сервизно обслужване, обучение и консултантска дейност; Търговия с електроматериали и електрооборудване, изграждане и поддръжка на мрежови и информационни системи, и системи за управление и контрол; Проектиране, изграждане, мониторинг, поддръжка, управление и експлоатация на системи и съоръжения за производство и съхранение на електроенергия, включително от възобновяеми източници, системи за автономно захранване; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Извършване на вносно-износна външнотърговска дейност; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Складови сделки, лицензионни сделки; Стоков контрол; Сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Лизинг, както и всяка друга дейност и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон. Дейността на дружеството ще се осъществява в страната, чужбина и в свободните безмитни зони.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма