Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕН ЧЕТИРИ СЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206735852
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206735852 от 2021-12-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 25, 2021 10:56
Наименование
ТЕН ЧЕТИРИ СЕНТ
Транслитерация
TEN4CENT Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул Братя Бъкстон, 55, ет. 1 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Архитектурно проектиране за физически, юридически, частни, национални, международни и публични лица. Градско планиране на различни архитектурни системи и структури в областа на: проучване на осно... Архитектурно проектиране за физически, юридически, частни, национални, международни и публични лица. Градско планиране на различни архитектурни системи и структури в областа на: проучване на основата, изследвания, консултация, планиране и управление, хидроложки доклади, геоложки доклади, технически и икономически оценки; компанията ще използва IT технологии за разработка на програми за обработка на данни, получени за изпълнение на задачите й. Предварителни, окончателни проектни дейности на обществени и частни строителства, включващи геоложка техника, графични разработки, проучване на въздействието на околната среда, предварителни изчисления на конструкции и системи, икономически елементи;дейност по архитектурно проектиране, проектиране на озеленяване и ландшафт;Строителни довършителни дейности.Внос и износ на строителни материали;разработка на програми за обработка на данни, за целите на проектирането, изчисляване, представяне на получените графики във виртуална среда с компютърни технологии;наемане и отдаване под наем на недвижими имоти и терени;покупко-продажба на стоителна техника(скелета , кранове, вишки и др.), нужна на компанията и отдаването им под наем;Покупко -продажба на автомобили и отдаването им под наем; Представителство с откриване на офиси в страната и чужбина ; както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Паскуале Сблендорио (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Паскуале Сблендорио (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕН ЧЕТИРИ СЕНТ ЕООД на латиница "TEN4CENT Ltd" с ЕИК/ПИК 206735852 е основана на 25 Ноември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2021-11-25
Регистрация на фирмата

2021-12-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206735852 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-05-31
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги в различни сфери.Създаване на КОЛ центрове за обслужване на клиенти,за продажба,за насрочване на срещи,за събиране на вземания и др.За организиране на работата на кол център,оператори,софтуерни приложения наречени кол център софтуер или кол център системи,събиране на данни,но и други комуникационни канали-например email и web chat. Покупко продажба и оценка на недвижими имоти. Отдаване под наем и подръжка на имоти. Внос и износ на различни стоки. Покупко- продажба на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален,преработен или обработен вид както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Архитектурно проектиране за физически, юридически,частни,национални,международни и публични лица. Градско планиране на различни архитектурни системи и структури в областа на: проучване на основата, изследвания, консултация, планиране и управление, хидроложки доклади, геоложки доклади, технически и икономически оценки; компанията ще използва IT технологии за разработка на програми за обработка на данни, получени за изпълнение на задачите й. Предварителни, окончателни проектни дейности на обществени и частни строителства, включващи геоложка техника, графични разработки, проучване на въздействието на околната среда, предварителни изчисления на конструкции и системи, икономически елементи;дейност по архитектурно проектиране, проектиране на озеленяване и ландшафт;Строителни довършителни дейности.Внос и износ на строителни материали;разработка на програми за обработка на данни,за целите на проектирането, изчисляване, представяне на получените графики във виртуална среда с компютърни технологии;наемане и отдаване под наем на недвижими имоти и терени;покупко-продажба на стоителна техника(скелета ,кранове,вишки и др.), нужна на компанията и отдаването им под наем;Покупко -продажба на автомобили и отдаването им под наем; Представителство с откриване на офиси в страната и чужбина ; както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма