Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УИНГС ДИВЕЛЪПМЪНТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206742487
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206742487 от 2021-12-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 1, 2021 11:03
Наименование
УИНГС ДИВЕЛЪПМЪНТ
Транслитерация
WINGS DEVELOPMENT
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. „Джеймс Баучер“, 83-85, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба... проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването ? след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това. прочети още скрии
Съвет на директорите
Рени Михайлова Стайкова (свързан с 14 фирми)
Миню Стайков Стайков (свързан с 20 фирми)
Димитър Христов Балджиев (свързан с 16 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УИНГС ДИВЕЛЪПМЪНТ АД на латиница "WINGS DEVELOPMENT" с ЕИК/ПИК 206742487 е основана на 1 Декември 2021 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АК ДИВЕЛЪПМЪНТ", но на 9 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "УИНГС ДИВЕЛЪПМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2021-12-01
Регистрация на фирмата

2021-12-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206742487 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-09
Промяна наименование
Името се сменя от АК ДИВЕЛЪПМЪНТ на УИНГС ДИВЕЛЪПМЪНТ
Промяна предмет на дейност
- Експлоатация и чартиране на яхти и други плавателни съдове с цел туризъм и отдих, организиране на туристически мероприятия съгласно изискванията на българското законодателство, рекламна, маркетингова, предприемаческа дейност, посредничество, представителство, агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица както и всяка дейност, незабранена със закон или нормативен акт и при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания.
+ проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването ? след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма