Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТуСа Строй ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206745845
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 3, 2021 12:53
Наименование
ТуСа Строй
Транслитерация
TuSa Stroy Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ, 3 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство на сгради, изграждане и ремонт на покривни конструкции, довършителни строителни дейности, монтаж и демонтаж на дограми транспортни услуги в страната и чужбина, търговия в страната... Строителство на сгради, изграждане и ремонт на покривни конструкции, довършителни строителни дейности, монтаж и демонтаж на дограми транспортни услуги в страната и чужбина, търговия в страната и чужбина с промишлени стоки, товаро-разтоварни дейности, пакетиране на стоки, както и всички незабранени от закона сделки или услуги, като за тези, за които се изисква предварително съгласие или разрешение на държавен орган след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХЮСЕИН АТЕШ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХЮСЕИН АТЕШ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТуСа Строй ЕООД на латиница "TuSa Stroy Ltd." с ЕИК/ПИК 206745845 е основана на 3 Декември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИЛИЯНА МАРКЕТ", но на 30 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "ТуСа Строй". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-12-03
Регистрация на фирмата

2022-12-30
Промяна наименование
Името се сменя от ИЛИЯНА МАРКЕТ на ТуСа Строй
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Островче, ул. АБРИТУС, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ, 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно и едро с хранителни и промишлени стоки, както и всички незабранени от закона сделки или услуги, като за тези, за които се изисква предварително съгласие или разрешение на държавен орган след получаването му.
+ Строителство на сгради, изграждане и ремонт на покривни конструкции, довършителни строителни дейности, монтаж и демонтаж на дограми транспортни услуги в страната и чужбина, търговия в страната и чужбина с промишлени стоки, товаро-разтоварни дейности, пакетиране на стоки, както и всички незабранени от закона сделки или услуги, като за тези, за които се изисква предварително съгласие или разрешение на държавен орган след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма