Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МН9 КАРРАПИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206749656
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206749656 от 2023-01-27 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
December 8, 2021 09:22
Наименование
МН9 КАРРАПИНГ
Транслитерация
„MN9 CAR WRAPPING ”Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ул."Георги Бенковски", 24, вх. А, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Печатане на печатни продукти - книги, брошури, карти, плакати, постери, рекламни каталози, проспекти и други печатни рекламни материали, календари, формуляри и други търговски канцелар... Печатане на печатни продукти - книги, брошури, карти, плакати, постери, рекламни каталози, проспекти и други печатни рекламни материали, календари, формуляри и други търговски канцеларски материали, печатни продукти с помощта на машини за висок, офсетов, дълбок, флексо- и ситопечат и други печатарски машини, копирно-размножителни машини, принтери, машини за преговане, вкл. бърз печат. Печатане директно върху текстил, пластмаси, стъкло, метал, дърво и керамика. Рекламна дейност, цялостно облепване на автомобили. Създаване и разполагане на външна реклама например светещи реклами, билбордове, рекламни табла и панели, плакати, транспаранти, стикери, оформление на изложбени зали, аранжиране на витрини, разполагане на реклами върху или в автобуси и други превозни средства (транспортна реклама). Създаване и поместване на реклами във вестници и списания, радио и телевизия, Интернет и други медии, авиореклама, разпространение и доставка на рекламни материали или мостри, създаване на рекламни дисплеи и предоставяне на други места за реклама, водене на маркетингови кампании и други рекламни услуги имащи за цел привличане на вниманието и задържане на клиентите, промоция на продукти, демонстрация на предлаганите стоки на мястото на продажбата им, пряка пощенска реклама, маркетингово консултиране, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МЕТОДИ ЕМИЛОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МЕТОДИ ЕМИЛОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МН9 КАРРАПИНГ ЕООД на латиница "„MN9 CAR WRAPPING ”Ltd" с ЕИК/ПИК 206749656 е основана на 8 Декември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Панагюрище, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-12-08
Регистрация на фирмата

2023-01-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206749656 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма