Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРТ АТЕЛИЕ “ДЪ ЛИТЪЛ НЪРСЪРИ” ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206749745
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 8, 2021 10:04
Наименование
АРТ АТЕЛИЕ “ДЪ ЛИТЪЛ НЪРСЪРИ”
Транслитерация
ART ATELIER "THE LITTLE NURSERY" LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Солунска, 60, ет. партер Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Артистична и творческа дейност, консултантски услуги, дигитален и интернет маркетинг, консултантска и маркетингова дейност, производство, търговско представителство и посредничество на бълга... Артистична и творческа дейност, консултантски услуги, дигитален и интернет маркетинг, консултантска и маркетингова дейност, производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко – продажба на недвижими имоти, извършване и на всички други дейности, разрешени от действащото българско законодателство, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява само след получаване на токова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Евгени Михайлов Буханцов (свързан с 1 фирма)
Управител: Стела Спиридон Гурцилиду (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Евгени Михайлов Буханцов 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Стела Спиридон Гурцилиду 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРТ АТЕЛИЕ “ДЪ ЛИТЪЛ НЪРСЪРИ” ООД на латиница "ART ATELIER "THE LITTLE NURSERY" LTD" с ЕИК/ПИК 206749745 е основана на 8 Декември 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА - ЗВЕЗДИЧКА", но на 5 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "АРТ АТЕЛИЕ “ДЪ ЛИТЪЛ НЪРСЪРИ”". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2021-12-08
Регистрация на фирмата

2022-05-05
Промяна наименование
Името се сменя от ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА - ЗВЕЗДИЧКА на АРТ АТЕЛИЕ “ДЪ ЛИТЪЛ НЪРСЪРИ”
Промяна предмет на дейност
- Център за работа с деца, осъществяване на почасови и целодневни грижи за деца на всякаква възраст, възпитание, забавление и обучение, консултантски услуги, дигитален и интернет маркетинг, консултантска и маркетингова дейност, производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко – продажба на недвижими имоти, извършване и на всички други дейности, разрешени от действащото българско законодателство, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява само след получаване на токова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.
+ Артистична и творческа дейност, консултантски услуги, дигитален и интернет маркетинг, консултантска и маркетингова дейност, производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко – продажба на недвижими имоти, извършване и на всички други дейности, разрешени от действащото българско законодателство, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява само след получаване на токова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма