Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РС 365 ЛИМИТЕД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206771332
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206771332 от 2023-10-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 31, 2021 11:55
Наименование
РС 365 ЛИМИТЕД
Транслитерация
"RS 365 Limited" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 189, вх. А Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Почистване и поддръжка на недвижими имоти - офиси, жилища, сгради и дворни места; покупко-продажба на недвижими имоти и други сделки с имоти; отдаване под наем, управление и наемане на недвижими... Почистване и поддръжка на недвижими имоти - офиси, жилища, сгради и дворни места; покупко-продажба на недвижими имоти и други сделки с имоти; отдаване под наем, управление и наемане на недвижими имоти, хотелиерска дейност; Ремонт и поддръжка на въздухоплавателни средства, превоз на пътници и пренос на товари в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия, покупка на хранителни, стопански или други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид на територията на страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Свилен Ангелов Кюлумов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Свилен Ангелов Кюлумов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РС 365 ЛИМИТЕД ЕООД на латиница ""RS 365 Limited" LTD" с ЕИК/ПИК 206771332 е основана на 31 Декември 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕР 365 ЛИМИТЕД", но на 16 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "РС 365 ЛИМИТЕД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2021-12-31
Регистрация на фирмата

2023-10-16
Промяна наименование
Името се сменя от ЕР 365 ЛИМИТЕД на РС 365 ЛИМИТЕД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, Резбарска, 10, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 189, вх. А
Промяна предмет на дейност
- Ремонт и поддръжка на въздухоплавателни средства, превоз и пренос на товари и пътници в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия, покупка на хранителни, стопански или други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид на територията на страната и в чужбина, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.
+ Почистване и поддръжка на недвижими имоти - офиси, жилища, сгради и дворни места; покупко-продажба на недвижими имоти и други сделки с имоти; отдаване под наем, управление и наемане на недвижими имоти, хотелиерска дейност; Ремонт и поддръжка на въздухоплавателни средства, превоз на пътници и пренос на товари в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия, покупка на хранителни, стопански или други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид на територията на страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.

2023-10-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206771332 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма