Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Неутрино 88 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206777762
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 7, 2022 16:38
Наименование
Неутрино 88
Транслитерация
“Neutrino 88” Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Рая, 9Д, вх. Д, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
изграждане и управление на обекти за развлечение и игрални зали; търговия с недвижими имоти, включително покупко-продажба, отдаване под наем на собствено движимо и недвижимо имущество; лизинг; лог... изграждане и управление на обекти за развлечение и игрални зали; търговия с недвижими имоти, включително покупко-продажба, отдаване под наем на собствено движимо и недвижимо имущество; лизинг; логистични, спедиционни и превозни сделки и услуги, включително вътрешни и международни товарни, пътнически и таксиметрови превози; търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Павел Федев Василев (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Александър Федев Василев 150.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Павел Федев Василев 150.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Павел Федев Василев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Неутрино 88 ООД на латиница "“Neutrino 88” Ltd." с ЕИК/ПИК 206777762 е основана на 7 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Неутрино Логистикс", но на 30 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "Неутрино 88". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Хронология

2022-01-07
Регистрация на фирмата

2023-11-30
Промяна наименование
Името се сменя от Неутрино Логистикс на Неутрино 88
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Рая, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Рая, 9Д, вх. Д, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- логистични, спедиционни и превозни сделки и услуги, включително вътрешни и международни товарни, пътнически и таксиметрови превози; търговия на едро и дребно в страната и чужбина; търговия с недвижими имоти, включително покупко-продажба, отдаване под наем на собствено движимо и недвижимо имущество; лизинг; строителни, автосервизни, консултантски, счетоводни, информационни, рекламни и други незабранени от закона услуги; търговско представителство и посредничество; строителство, изграждане, поддържане и експлоатация на туристически обекти, както и свързаните с това туристически, хотелиерски и ресторантьорски услуги; добив, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция, гъби, билки, диворастящи плодове, дървен материал и изделия от дървесина.
+ изграждане и управление на обекти за развлечение и игрални зали; търговия с недвижими имоти, включително покупко-продажба, отдаване под наем на собствено движимо и недвижимо имущество; лизинг; логистични, спедиционни и превозни сделки и услуги, включително вътрешни и международни товарни, пътнически и таксиметрови превози; търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма