Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЧИБЕР ОВЕРСИС БЪЛГЕРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206780254
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 11, 2022 09:20
Наименование
ЧИБЕР ОВЕРСИС БЪЛГЕРИЯ
Транслитерация
CHHIBBER OVERSEAS BULGARIA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Райко Даскалов, 68, ет. 2 Виж на картата
Има 187 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултации , електронна търговия , дигитален маркетинг , сделки с недвижими имоти в страната и извън нея, покупка и продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижимите имоти, с... Консултации , електронна търговия , дигитален маркетинг , сделки с недвижими имоти в страната и извън нея, покупка и продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижимите имоти, строителство в страната и чужбина, комисионна дейност, продажба и отдаване под наем на яхти, декорация и интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и чужбина , производство, преработка, съхранение и търговия с храни, промишлени продукти и домакински продукти, кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство или представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, бизнес дейности в страната и в чужбина - износ и внос, като всяка друга дейност, незабранена от приложимото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тек Раж (свързан с 1 фирма)
Управител: Вандана Чибер (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Вандана Чибер (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЧИБЕР ОВЕРСИС БЪЛГЕРИЯ ЕООД на латиница "CHHIBBER OVERSEAS BULGARIA EOOD" с ЕИК/ПИК 206780254 е основана на 11 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-01-11
Регистрация на фирмата

2022-02-11
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-07-08
Промяна предмет на дейност
- представителство и консултантски усулги, онлайн консултации, изработване и поддръжна на уеб платформа и база от данни, комисионна дейност, както и всяка дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ Консултации , електронна търговия , дигитален маркетинг ,сделки с недвижими имоти в страната и извън нея, покупка и продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижимите имоти, строителство в страната и чужбина, комисионна дейност, продажба и отдаване под наем на яхти, декорация и интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и чужбина , производство, преработка, съхранение и търговия с храни, промишлени продукти и домакински продукти, кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство или представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, бизнес дейности в страната и в чужбина - износ и внос, като всяка друга дейност, незабранена от приложимото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма