Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛФЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206781538
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206781538 от 2022-01-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 11, 2022 15:33
Наименование
АЛФЕ
Транслитерация
"ALFE" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перущица, кв.Запад, 173 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
43.39 - Други довършителни строителни дейности
Предмет на дейност
строителна дейност, вкл. високо и ниско строителство на сгради, външни и вътрешни топло и хидро изолации на сгради, изкопни работи, тротоари и алеи, вътрешни и външни ремонтни работи по бето... строителна дейност, вкл. високо и ниско строителство на сгради, външни и вътрешни топло и хидро изолации на сгради, изкопни работи, тротоари и алеи, вътрешни и външни ремонтни работи по бетонови и стоманобетонови елементи, в това число мазилка, шпахловка и бояджийски работи. премахване на стари бои по стени и тавани чрез пясъкоструене. полагане на саморазливни подови замазки. строително-ремонтна дейност и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв друг вид търговска дейност и услуги за граждани и фирми в страната и чужбина незабранена от закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любка Кънчева Тошкова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Любка Кънчева Тошкова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛФЕ ЕООД на латиница ""ALFE" LTD" с ЕИК/ПИК 206781538 е основана на 11 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перущица, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2022-01-11
Регистрация на фирмата

2022-01-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206781538 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-03-14
Промяна предмет на дейност
- други довършителни строителни дейности, ресторантьорска, хотелиерска и туристическа дейност, рекламни и информационни услуги, производство на стоки и изделия с цел продажба, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви не забранени от закона стоки, суровини и материали, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително товарни и пътнически, както и всякакви други не забранени от закона дейности.
+ строителна дейност, вкл. високо и ниско строителство на сгради, външни и вътрешни топло и хидро изолации на сгради, изкопни работи, тротоари и алеи, вътрешни и външни ремонтни работи по бетонови и стоманобетонови елементи, в това число мазилка, шпахловка и бояджийски работи. премахване на стари бои по стени и тавани чрез пясъкоструене. полагане на саморазливни подови замазки. строително-ремонтна дейност и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв друг вид търговска дейност и услуги за граждани и фирми в страната и чужбина незабранена от закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма