Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАЛЛАХ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206790037
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206790037 от 2022-02-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 18, 2022 11:20
Наименование
ВАЛЛАХ
Транслитерация
WALLAH
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Цар Освободител, 14 Виж на картата
Има 114 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги в областта на информацията, разработването и консултантските услуги въз основа на блокчейн технология със субсидии, базисни интелигентни договори, сделки с интелектуални нед... Консултантски услуги в областта на информацията, разработването и консултантските услуги въз основа на блокчейн технология със субсидии, базисни интелигентни договори, сделки с интелектуални недвижими имоти, ноу-хау, търговско представителство и посредничество, търговия с държави и чужбина. Управление на токенизационните платформи за недвижими имоти и ценни книжа, основани на технологията на блокчейн, възможността да поискат регулаторните органи за разрешенията за сигурност, както и да насърчават първоначалните кампании за предлагане на монети (ICO) и предлагането на токен за сигурност (STO), както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт, при спазване на всички задължителни лицензионни и регистрационни режими.Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАУРО МУНЯЙ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАУРО МУНЯЙ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАЛЛАХ ЕООД на латиница "WALLAH" с ЕИК/ПИК 206790037 е основана на 18 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2022-01-18
Регистрация на фирмата

2022-02-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206790037 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-05-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, КАЗБЕК, 51, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Цар Освободител, 14
Промяна предмет на дейност
- НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОКУПКА, ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И УПРАВЛЕНИЕ НАДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, РАЗВИТИЕ НА ПРОЕКТИ СНЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ПРОМИШЛЕНИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСИЧКИДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. АКО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА НЯКОЯ ОТ ДЕЙНОСТИТЕ ЗАКОНЪТ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ИЗДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ, ЛИЦЕНЗ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ, СЪЩАТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ ДРУЖЕСТВОТО СЛЕД СЪОТВЕТНОТО ИМ ПОЛУЧАВАНЕ.
+ Консултантски услуги в областта на информацията, разработването и консултантските услуги въз основа на блокчейн технология със субсидии, базисни интелигентни договори, сделки с интелектуални недвижими имоти, ноу-хау, търговско представителство и посредничество, търговия с държави и чужбина. Управление на токенизационните платформи за недвижими имоти и ценни книжа, основани на технологията на блокчейн, възможността да поискат регулаторните органи за разрешенията за сигурност, както и да насърчават първоначалните кампании за предлагане на монети (ICO) и предлагането на токен за сигурност (STO), както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт, при спазване на всички задължителни лицензионни и регистрационни режими.Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма