Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Хепи Дент Сибел Ахмед - Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206799221
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 25, 2022 08:58
Наименование
Хепи Дент Сибел Ахмед - Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Острово, ул. СРЕДНА ГОРА, 14 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
8623 - Дейност на лекари по обща дентална медицина
Предмет на дейност
Осъществяване на извънболнична първична помощ по дентална медицина по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, изразяваща се в диагностика, лечение и наблюдение, профилактика, консу... Осъществяване на извънболнична първична помощ по дентална медицина по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, изразяваща се в диагностика, лечение и наблюдение, профилактика, консултации, предписване на лабораторни, рентгенови и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, предписване на лекарства и медицински пособия, издаване на документи, свързани с дентални заболявания, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност и дейности по здравна промоция и профилактика, както и търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужването на пациенти по смисъла на ЗЛЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИБЕЛ АХМЕД ОСМАН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СИБЕЛ АХМЕД ОСМАН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Хепи Дент Сибел Ахмед - Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина ЕООД с ЕИК/ПИК 206799221 е основана на 25 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Острово, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Хронология

2022-01-25
Регистрация на фирмата

2022-11-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Острово, ул. СРЕДНА ГОРА, 14
+ БЪЛГАРИЯ, с. Острово, ул. СРЕДНА ГОРА, 14
Промяна предмет на дейност
- Обща дентална медицина - консултации, диагностика, лечение, терапевтични и ортопедични дентални услуги, издаване на документи, свързани с дейността - извънболнична дентална помощ, извършване на всички търговски сделки и други дейности за нуждите на денталната практика и за обслужване на пациенти в амбулаторията.
+ Осъществяване на извънболнична първична помощ по дентална медицина по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, изразяваща се в диагностика, лечение и наблюдение, профилактика, консултации, предписване на лабораторни, рентгенови и други видове изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, предписване на лекарства и медицински пособия, издаване на документи, свързани с дентални заболявания, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност и дейности по здравна промоция и профилактика, както и търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужването на пациенти по смисъла на ЗЛЗ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма