Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЪР ЛАБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206799431
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 25, 2022 09:54
Наименование
Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЪР ЛАБ
Транслитерация
Samostoiatelna mediko-diagnostichna laboratoria BETTER LAB
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Дебелт, 61 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Медико-диагностична дейност съгласно чл.11 от Закона за лечебните заведения, хормонални, имунологични, биохимични, серологични изследвания на кръв и урина, подпомагащи диагностиката на забол... Медико-диагностична дейност съгласно чл.11 от Закона за лечебните заведения, хормонални, имунологични, биохимични, серологични изследвания на кръв и урина, подпомагащи диагностиката на заболяванията, както и осъществяването на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФАНИ ДРАГАНОВА МИЛЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРУМ ДИМИТРОВ ЯКИМОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЪР ЛАБ ЕООД на латиница "Samostoiatelna mediko-diagnostichna laboratoria BETTER LAB" с ЕИК/ПИК 206799431 е основана на 25 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЕР ЛАБ", но на 22 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЪР ЛАБ". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-01-25
Регистрация на фирмата

2022-02-14
Промяна предмет на дейност
- Извършване на всякакви медико-диагностични изследвания, съобразно чл.11 от Закона за лечебните заведения; хормонални, имунологични, серологични, биохимични , химични , клинични, микробиологични, цитологични, хистологични, физиологични изследвания на кръв и урина, секрети, пунктати, тъкани и клетки, спермограми, туморни маркери, генетични, паразитологични и други изследвания, подпомагащи диагностиката на заболяванията, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациенти.
+ Медико-диагностична дейност съгласно чл.11 от Закона за лечебните заведения, хормонални, имунологични, биохимични, серологични изследвания на кръв и урина, подпомагащи диагностиката на заболяванията, както и осъществяването на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност.

2023-02-22
Промяна наименование
Името се сменя от Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЕР ЛАБ на Самостоятелна медико-диагностична лаборатория-БЕТТЪР ЛАБ

2023-07-13

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма