Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНКОРД СЕЙЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206800197
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206800197 от 2022-04-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 25, 2022 13:38
Наименование
КОНКОРД СЕЙЛ
Транслитерация
CONCORD SALE EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. "Александър Дондуков", 19 Виж на картата
Код на икономическа дейност
47.78 - Търговия на дребно с други нехранителни стоки, некласифицирана другаде
Предмет на дейност
Покупко-продажба на всички видове стоки и артикули за продажба в първоначален, преработен или обработен вид – като домакински уреди, медицински изделия, ортопедични продукти, масажори и др., ... Покупко-продажба на всички видове стоки и артикули за продажба в първоначален, преработен или обработен вид – като домакински уреди, медицински изделия, ортопедични продукти, масажори и др., вкл. извън търговските обекти на дружеството, както и организиране и представяния и събития; изпълнение на дейностите на кол център; маркетингови, информационни и консултантски услуги, посреднически услуги, търговия на едро и на дребно, вкл. внос и износ, както и други сделки и дейности, за който няма забрана съгласно действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юрис Славчев Джованов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
„Лифт.Ъп.“ дружество с ограничена отговорност (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНКОРД СЕЙЛ ЕООД на латиница "CONCORD SALE EOOD" с ЕИК/ПИК 206800197 е основана на 25 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФоксЕн", но на 30 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "КОНКОРД СЕЙЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Хронология

2022-01-25
Регистрация на фирмата

2022-03-30
Промяна наименование
Името се сменя от ФоксЕн на КОНКОРД СЕЙЛ

2022-04-19
Промяна управители

2022-04-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206800197 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-07-22
Промяна предмет на дейност
- Продажба на стоки и предоставяне на услуги в областта на възобновяемите източници на енергия; Проектиране и изграждане на електрически инсталации; Извършване на инженерни дейности и предоставяне на технически консултации; Извършване на специализирани строително-монтажни работи, Извършване на товарен превоз; Производство и продажба на електроенергия; Извършване на спомагателни дейности като предоставяне на парични заеми и финансово посредничество за целите на обслужването на клиенти и получаването от тяхна страна на допълнително външно финансиране; Продажба на дребно на стоки като домакинско оборудване, медицински уреди, ортопедични стоки, осъществявана извън помещенията на дружеството, включително на организирани пазари и мероприятия; Извършване на дейности, свързани с колцентрове; Маркетингови, информационни и консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от законите.
+ Покупко-продажба на всички видове стоки и артикули за продажба в първоначален, преработен или обработен вид – като домакински уреди, медицински изделия, ортопедични продукти, масажори и др., вкл. извън търговските обекти на дружеството, както и организиране и представяния и събития; изпълнение на дейностите на кол център; маркетингови, информационни и консултантски услуги, посреднически услуги, търговия на едро и на дребно, вкл. внос и износ, както и други сделки и дейности, за който няма забрана съгласно действащото законодателство.

2022-08-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Тинтява, 13Б, бл. -, вх. -, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. "Александър Дондуков", 19

2022-08-25

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма