Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р КЪНИН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206808058
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 1, 2022 11:11
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р КЪНИН
Транслитерация
AMBULATORIA-INDIVIDUALNA PRAKTIKA ZA PARVICHNA MEDITSINSKA POMOSHT D-R KUNIN ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Генерал Гурко, 68, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Амбулатория - индивидуална практика за извънболнична първична медицинска помощ, включваща: извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; дис... Амбулатория - индивидуална практика за извънболнична първична медицинска помощ, включваща: извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. предписване на: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации; домашни грижи и помощ на болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване на експертиза за временна нетрудоспособност; извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство; наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото и психическо развитие на лица до 18 години; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително прегледи и имунизация; издаване на документи свързани с неговата дейност; насочване на пациенти за консултация и болнична помощ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Вилиан Ненов Кънин (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Вилиан Ненов Кънин (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р КЪНИН ЕООД на латиница "AMBULATORIA-INDIVIDUALNA PRAKTIKA ZA PARVICHNA MEDITSINSKA POMOSHT D-R KUNIN ltd" с ЕИК/ПИК 206808058 е основана на 1 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2022-02-01
Регистрация на фирмата

2022-02-17
Промяна предмет на дейност
- Амбулатория - индивидуална практика за извънболнична първична медицинска помощ, включваща: извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. предписване на: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации; домашни грижи и помощ на болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване на експертиза за временна нетрудоспособност; извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство; наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото и психическо развитие на лица до 18 години; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително прегледи и имунизация; издаване на документи свързани с неговата дейност; насочване на пациенти за консултация и болнична помощ, както и всички дейности и услуги незабранени от закона, а за тези дейности, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим- след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Амбулатория - индивидуална практика за извънболнична първична медицинска помощ, включваща: извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. предписване на: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации; домашни грижи и помощ на болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване на експертиза за временна нетрудоспособност; извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство; наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото и психическо развитие на лица до 18 години; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително прегледи и имунизация; издаване на документи свързани с неговата дейност; насочване на пациенти за консултация и болнична помощ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма