Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛЕКТРОНИКС ТЕХНОЛОДЖИС ПЛАСТИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206810582
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 2, 2022 16:19
Наименование
ЕЛЕКТРОНИКС ТЕХНОЛОДЖИС ПЛАСТИКС БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ELECTRONICS TECHNOLOGIES PLASTICS BULGARIA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Витоша, 4, бл. .-., вх. .-., ет. 1 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и дистрибуция на аксесоари за окабеляване и системи за закрепване на електронни компоненти. Впръскване, екструдиране и сглобяване на термопластични части. Дистрибуция на алкотестери и м... производство и дистрибуция на аксесоари за окабеляване и системи за закрепване на електронни компоненти. Впръскване, екструдиране и сглобяване на термопластични части. Дистрибуция на алкотестери и мундщуци за контрол на алкохола, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: САПАТА РИВЕРО ХУАН КАРЛОС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
„ЕЛЕКТРОНИКС ТЕХНОЛОДЖИС ПЛАСТИКС” С.Л. (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛЕКТРОНИКС ТЕХНОЛОДЖИС ПЛАСТИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "ELECTRONICS TECHNOLOGIES PLASTICS BULGARIA Ltd." с ЕИК/ПИК 206810582 е основана на 2 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Българска Софт Компания", но на 26 Юли 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕЛЕКТРОНИКС ТЕХНОЛОДЖИС ПЛАСТИКС БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-02-02
Регистрация на фирмата

2022-07-26
Промяна наименование
Името се сменя от Българска Софт Компания на ЕЛЕКТРОНИКС ТЕХНОЛОДЖИС ПЛАСТИКС БЪЛГАРИЯ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- софтуерно лицензиране, производство и търговия с програмни продукти и информационни системи, разработка, продажба, внедряване и поддръжка на софтуер и хардуер, компютърно програмиране, производствена, ремонтна, монтажна и сервизна дейност, маркетингова, рекламна и информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност, сделки по осъществяване на търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ производство и дистрибуция на аксесоари за окабеляване и системи за закрепване на електронни компоненти. Впръскване, екструдиране и сглобяване на термопластични части. Дистрибуция на алкотестери и мундщуци за контрол на алкохола, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма