Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЛИКАБЪЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206818084
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206818084 от 2022-02-16 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
February 8, 2022 12:11
Наименование
КЛИКАБЪЛ
Транслитерация
KLIQBLE LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Делян Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Инженерно - технически и консултантски услуги по телематика, GPS устройства, инсталирани в превозните средства, рекламни и маркетингови услуги, дигитален маркетинг, проучване на пазари, ра... Инженерно - технически и консултантски услуги по телематика, GPS устройства, инсталирани в превозните средства, рекламни и маркетингови услуги, дигитален маркетинг, проучване на пазари, разработване на маркетингови стратегии, анализи обучение, производство и разпространение на приложения; производство и разпространение на софтуер; придобиван е на реклама за приложения и електронно представяне на различни видове и производствено оборудване; покупко-продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, строители а дейност - жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, посредничество и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИА-ВИОЛЕТА БЪЛБЪЕ (свързан с 1 фирма)
Управител: ИЛИЯН РОБЕРТИНОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МАРИА-ВИОЛЕТА БЪЛБЪЕ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИЛИЯН РОБЕРТИНОВ ИВАНОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИЛИЯН РОБЕРТИНОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЛИКАБЪЛ ООД на латиница "KLIQBLE LTD" с ЕИК/ПИК 206818084 е основана на 8 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОБЕРТИНОВ ИИ", но на 4 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "КЛИКАБЪЛ". Седалището на компанията се намира в с. Делян, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-02-08
Регистрация на фирмата

2022-02-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206818084 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-02-02
Промяна наименование
Името се сменя от РОБЕРТИНОВ ИИ на ПЕРФОРМЪНС КОНСУЛТЪНСИ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Инженерно - технически и консултантски услуги по телематика, джипиес устройства, инсталирани в превозните средства, производство и разпространение на приложения; производство и разпространение на софтуер; придобиване на реклама за приложения и електронно представяне на различни видове и производствено оборудване; покупко-продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, строителна дейност - жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, посредничество и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава.
+ Инженерно - технически и консултантски услуги по телематика, GPS устройства, инсталирани в превозните средства, рекламни и маркетингови услуги, дигитален маркетинг, проучване на пазари, разработване на маркетингови стратегии, анализи обучение, производство и разпространение на приложения; производство и разпространение на софтуер; придобиван е на реклама за приложения и електронно представяне на различни видове и производствено оборудване; покупко-продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, строители а дейност - жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, посредничество и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава.

2023-07-04
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕРФОРМЪНС КОНСУЛТЪНСИ на КЛИКАБЪЛ

2023-10-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Ген. Столипин, 8, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Делян

2023-10-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Делян
+ БЪЛГАРИЯ, с. Делян

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма