Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - ДЕНТАЛ ПОЙНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206820968
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 10, 2022 09:14
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - ДЕНТАЛ ПОЙНТ
Транслитерация
OUTPATIENT CLINIC FOR INDIVIDUAL PRACTICE FOR PRIMARY MEDICAL CARE IN DENTISTRY - DENTAL POINT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, ул.Подпоковник Калитин №2, вх.А, ет.1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
8623 - Дентална дейност
Предмет на дейност
Извършване на диагностика, лечение и наблюдение на пациенти със дентални заболявания, включващи терапевтично, хирургично, протетично лечение, вкл. детска дентална медицина, извършване на к... Извършване на диагностика, лечение и наблюдение на пациенти със дентални заболявания, включващи терапевтично, хирургично, протетично лечение, вкл. детска дентална медицина, извършване на консултации, извършване на профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, предписване и извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталния лекар, предписване на обема, вида и домашните грижи на пациентите, предписване на лекарства и дентални пособия и материали, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на наблюдения, профилактика и лечение при бременност и майчинство, наблюдение, контрол и полагане на грижи за денталнотото здраве на лица до 18 годишна възраст, извършване на дейности по здравни промоции и профилактика, издаване на документи, свързани с дейността на денталния лекар, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, други дентални дейности за извънболнична помощ по чл. 11 от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯВОР НИКОЛАЕВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯВОР НИКОЛАЕВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - ДЕНТАЛ ПОЙНТ ЕООД на латиница "OUTPATIENT CLINIC FOR INDIVIDUAL PRACTICE FOR PRIMARY MEDICAL CARE IN DENTISTRY - DENTAL POINT LTD" с ЕИК/ПИК 206820968 е основана на 10 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕНТАЛ ПОЙНТ-АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА СТОМАТОЛОГИЧНА ПОМОЩ", но на 6 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - ДЕНТАЛ ПОЙНТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2022-02-10
Регистрация на фирмата

2023-02-06
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕНТАЛ ПОЙНТ-АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА СТОМАТОЛОГИЧНА ПОМОЩ на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - ДЕНТАЛ ПОЙНТ
Промяна предмет на дейност
- Извършване на диагностика, лечение и наблюдение на пациенти със стоматологични заболявания, включващи терапевтично, хирургично, протетично лечение, вкл. детска стоматология, извършване на консултации, извършване на профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, предписване и извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на стоматолога, предписване на обема, вида и домашните грижи на пациентите, предписване на лекарства и стоматологични пособия и материали, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на наблюдения, профилактика и лечение при бременност и майчинство, наблюдение, контрол и полагане на грижи за стоматологичното здраве на лица до 18 годишна възраст, извършване на дейности по здравни промоции и профилактика, издаване на документи, свързани с дейността на стоматолога, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, други стоматологични дейности за извънболнична помощ по чл. 11 от закона за лечебните заведения.
+ Извършване на диагностика, лечение и наблюдение на пациенти със дентални заболявания, включващи терапевтично, хирургично, протетично лечение, вкл. детска дентална медицина, извършване на консултации, извършване на профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, предписване и извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталния лекар, предписване на обема, вида и домашните грижи на пациентите, предписване на лекарства и дентални пособия и материали, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на наблюдения, профилактика и лечение при бременност и майчинство, наблюдение, контрол и полагане на грижи за денталнотото здраве на лица до 18 годишна възраст, извършване на дейности по здравни промоции и профилактика, издаване на документи, свързани с дейността на денталния лекар, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, други дентални дейности за извънболнична помощ по чл. 11 от Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма