Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВИАГЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206821123
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206821123 от 2022-02-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 10, 2022 09:56
Наименование
АВИАГЕНТ
Транслитерация
„AVIAGENT” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Отец Паисий, 22, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски и оперативни услуги в сферата на авиацията и координационни авиационни услуги; консултантски услуги в областта на разработването, финансирането, реализацията и управлението на инвест... Консултантски и оперативни услуги в сферата на авиацията и координационни авиационни услуги; консултантски услуги в областта на разработването, финансирането, реализацията и управлението на инвестиционни и други проекти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато такива се изискват от закона). Представителство и посредничество в сферата на авиацията, летища, летищна инфраструктура, техника, въздухоплавателни средства и оборудване. Предоставяне на комплексни транспортно-туристически услуги със собствени и/или наети транспортни средства в областта на въздушния и сухопътния транспорт в страната и чужбина; международен въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз на пътници и товари по чартърни и редовни линии в страната и чужбина и свързаните с тях дейности; Чартиране на кораби и самолети, туроператорска и агентска дейност, продажба на услуги "рент-а-кар" и туристически мероприятия, наемане автобуси и леки коли, извършване на услуги, свързани с посрещането на клиентите в транспортната инфраструктура, валутна търговия, наемане на хотели и чартиране на транспортни средства, брокерска и спедиторска дейност в областта на въздушния и сухопътния транспорт; договаряне на представителна, агентска, импресарска и посредническа дейност с местни и чуждестранни авиокомпании, брокери и туристически компании в областта на всички видове транспорт. Придобиване, управление и разпореждане с дялови и/или акционерни участия в български и/или чуждестранни дружества, участие под каквато и да е в форма в други местни или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление, които дружества развиват дейност в областта на авиационната, транспортната и туристическата индустрия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мартин Паскалев Паскалев (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мартин Паскалев Паскалев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВИАГЕНТ ЕООД на латиница "„AVIAGENT” Ltd." с ЕИК/ПИК 206821123 е основана на 10 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАНСУЕЙ ТРЕЙДИНГ И КОНСУЛТ", но на 20 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "АВИАГЕНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-02-10
Регистрация на фирмата

2022-02-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206821123 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-20
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАНСУЕЙ ТРЕЙДИНГ И КОНСУЛТ на АВИАГЕНТ
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, СКЛАДОВА, КОМИСИОННА И ОКАЗИОННА ДЕЙНОСТ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ СЪС СУХОПЪТЕН, ВОДЕН И ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ, УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯ И ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Консултантски и оперативни услуги в сферата на авиацията и координационни авиационни услуги; консултантски услуги в областта на разработването, финансирането, реализацията и управлението на инвестиционни и други проекти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато такива се изискват от закона). Представителство и посредничество в сферата на авиацията, летища, летищна инфраструктура, техника, въздухоплавателни средства и оборудване. Предоставяне на комплексни транспортно-туристически услуги със собствени и/или наети транспортни средства в областта на въздушния и сухопътния транспорт в страната и чужбина; международен въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз на пътници и товари по чартърни и редовни линии в страната и чужбина и свързаните с тях дейности; Чартиране на кораби и самолети, туроператорска и агентска дейност, продажба на услуги "рент-а-кар" и туристически мероприятия, наемане автобуси и леки коли, извършване на услуги, свързани с посрещането на клиентите в транспортната инфраструктура, валутна търговия, наемане на хотели и чартиране на транспортни средства, брокерска и спедиторска дейност в областта на въздушния и сухопътния транспорт; договаряне на представителна, агентска, импресарска и посредническа дейност с местни и чуждестранни авиокомпании, брокери и туристически компании в областта на всички видове транспорт. Придобиване, управление и разпореждане с дялови и/или акционерни участия в български и/или чуждестранни дружества, участие под каквато и да е в форма в други местни или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление, които дружества развиват дейност в областта на авиационната, транспортната и туристическата индустрия.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма