Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБ КОМПАНИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206824692
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206824692 от 2022-08-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 14, 2022 08:39
Наименование
АМБ КОМПАНИЯ
Транслитерация
AMB COMPANY EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Радецки, 11 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, както и всякакъв друг вид стопанска дейност, с изключение на забранената със закон или други но... Осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, както и всякакъв друг вид стопанска дейност, с изключение на забранената със закон или други нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Олександр Баклан (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Олександр Баклан (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
550 лева (550 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБ КОМПАНИЯ ЕООД на латиница "AMB COMPANY EOOD" с ЕИК/ПИК 206824692 е основана на 14 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЧЕРМЕТ", но на 19 Август 2022 година то бива сменено на сегашното "АМБ КОМПАНИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 550 лева.

Хронология

2022-02-14
Регистрация на фирмата

2022-08-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206824692 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор
Промяна наименование
Името се сменя от ЧЕРМЕТ на АМБ КОМПАНИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, бул. Дунав, 18, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Радецки, 7, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Сделки с недвижими имоти в страната и чужбина, покупко-продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижими имоти, строителство в страната и в чужбина, комисионерска дейност, вътрешно интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ търговия на едро, сделки с недвижими имоти в страната и чужбина, покупко-продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижими имоти, строителство в страната и в чужбина, комисионерска дейност, вътрешно интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2022-10-11
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро, сделки с недвижими имоти в страната и чужбина, покупко-продажба, отдаване под наем, ремонтни дейности на недвижими имоти, строителство в страната и в чужбина, комисионерска дейност, вътрешно интериорен дизайн, транспортна дейност в страната и в чужбина, производство, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Осъществяване на дейности с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, както и всякакъв друг вид стопанска дейност, с изключение на забранената със закон или други нормативни актове.

2023-02-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Радецки, 7, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Радецки, 11

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма