Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАНД ЛИОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206856747
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 10, 2022 09:43
Наименование
ГРАНД ЛИОН
Транслитерация
GRAND LION
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. Капитан Петко Войвода, 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на лицензионна дейност производство на електроенергия от фотоволтаична електрическа централа и други възобновяеми енергоизточници, търговска дейност на едро, търговия с всички видове... Осъществяване на лицензионна дейност производство на електроенергия от фотоволтаична електрическа централа и други възобновяеми енергоизточници, търговска дейност на едро, търговия с всички видове разрешени от закона стоки, суровини и материали, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв, проектиране, изграждане, оборудване и поддържане на енергоносители, внос, износ, търговско представителство и посредничество, рекламна и маркетингова дейност, покупка, застрояване и обзавеждане на недвижими имоти и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМАНУИЛ ГЕРГАНОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СЕРГЕЙ СТАЙКОВ 15.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕМАНУИЛ ГЕРГАНОВ 15.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМАНУИЛ ГЕРГАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАНД ЛИОН ЕООД на латиница "GRAND LION" с ЕИК/ПИК 206856747 е основана на 10 Март 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2022-03-10
Регистрация на фирмата

2022-07-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на лицензионна дейност, производство на електроенергия от фотоволтаична електрическа централа и други възобновяеми енергоизточници и търговска дейност на едро, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв, проектиране, изграждане, оборудване и поддържане на енергоносители, внос, износ, търговско представителство и посредничество, рекламна и маркетингова дейност, покупка, застрояване и обзавеждане на недвижими имоти и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Осъществяване на лицензионна дейност производство на електроенергия от фотоволтаична електрическа централа и други възобновяеми енергоизточници, търговска дейност на едро, търговия с всички видове разрешени от закона стоки, суровини и материали, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв, проектиране, изграждане, оборудване и поддържане на енергоносители, внос, износ, търговско представителство и посредничество, рекламна и маркетингова дейност, покупка, застрояване и обзавеждане на недвижими имоти и всяка друга дейност незабранена от закона.

2023-07-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. Спартак, 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. Капитан Петко Войвода, 5

2023-12-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма