Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ ХОЛДИНГ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206868799
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 21, 2022 10:05
Наименование
АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ ХОЛДИНГ
Транслитерация
ASSET MANAGEMENT HOLDING
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Рачо Петков Казанджията, 4, ет. 5 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации;придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпв... Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации;придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участвува;организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството и консултантска и посредническа дейност. прочети още скрии
Съвет на директорите
Тихомир Гочев Чемширов (свързан с 5 фирми)
Боряна Димитрова Димитрова (свързан с 3 фирми)
Юлиян Бойчев Цампаров (свързан с 33 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
„ФИ МЕНИДЖМЪНТ“ ЕООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,010,000 лева (1,010,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ ХОЛДИНГ ЕАД на латиница "ASSET MANAGEMENT HOLDING" с ЕИК/ПИК 206868799 е основана на 21 Март 2022 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,010,000 лева.

Хронология

2022-03-21
Регистрация на фирмата

2022-06-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Рачо Петков Казанджията, 4, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Рачо Петков Казанджията, 4, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации;придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участвува.
+ Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации;придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участвува;организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството и консултантска и посредническа дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма