Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПБрейдс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206870164
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 21, 2022 14:48
Наименование
СПБрейдс
Транслитерация
"SPBraids" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Ресен, ул. Димитър Благоев, 26 Виж на картата
Предмет на дейност
Фризьорски, гримьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр, рисуване на временни татуировки; вътрешно и външно търговска дейност; реекспорт, търговско представителство на български и чуждес... Фризьорски, гримьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр, рисуване на временни татуировки; вътрешно и външно търговска дейност; реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; покупко-продажба на недвижими имоти; проучване, проектиране и строеж на обекти за промишлено, гражданско, селскостопанско и хидромелиоративно строителство; строително-монтажни и ремонтни работи в страната и чужбина; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; внос и износ на строителни материали, както и всички останали дейности, примерно изброени в чл. 1 на ТЗ и не забранени за ЕООД. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Славина Антонова Раданова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Славина Антонова Раданова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПБрейдс ЕООД на латиница ""SPBraids" Ltd" с ЕИК/ПИК 206870164 е основана на 21 Март 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Ресен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2022-03-21
Регистрация на фирмата

2022-06-14
Промяна предмет на дейност
- Фризьорски услуги
+ Фризьорски, гримьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр, рисуване на временни татуировки; вътрешно и външно търговска дейност; реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; покупко-продажба на недвижими имоти; проучване, проектиране и строеж на обекти за промишлено, гражданско, селскостопанско и хидромелиоративно строителство; строително-монтажни и ремонтни работи в страната и чужбина; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; внос и износ на строителни материали, както и всички останали дейности, примерно изброени в чл. 1 на ТЗ и не забранени за ЕООД.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма