Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Капка Митева ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206877556
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 25, 2022 14:21
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Капка Митева
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Райко Жинзифов, 22 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на извънболнични медицински дейности и здравни грижи включващи: информиране на пациента; водене на медицинска документация; промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите; ... Предоставяне на извънболнични медицински дейности и здравни грижи включващи: информиране на пациента; водене на медицинска документация; промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите; рехабилитация, оказване на спешни, хуманитарни и други дейности; провеждане на обучение и изследвания. Извършване на професионални дейности по здравни грижи след лекарско назначение: на електро-светлолечебни процедури по общоприети методики; прилагане на терапевтични схеми при социалнозначими заболявания; на лекарствена електрофореза с галваничен ток; на фонофореза; провеждане на инхалация; електроаерозоли; лекарствени вани; на масаж с лекарствени унгвенти и лосиони; на криопроцедури с лекарствени разтвори; на компреси с добавка на лекарствени продукти; на процедури с няколко фактора. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Капка Петрова Митева (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Капка Петрова Митева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за здравни грижи - Капка Митева ЕООД с ЕИК/ПИК 206877556 е основана на 25 Март 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2022-03-25
Регистрация на фирмата

2022-09-07
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на извънболнични медицински дейности и здравни грижи включващи: информиране на пациента; водене на медицинска документация; промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите; рехабилитация, оказване на спешни, хуманитарни и други дейности; провеждане на обучение и изследвания; предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия. Извършване на професионални дейности по здравни грижи след лекарско назначение: на електро-светлолечебни процедури по общоприети методики; прилагане на терапевтични схеми при социалнозначими заболявания; на лекарствена електрофореза с галваничен ток; на фонофореза; провеждане на инхалация; електроаерозоли; лекарствени вани; на масаж с лекарствени унгвенти и лосиони;на криопроцедури с лекарствени разтвори; на компреси с добавка на лекарствени продукти; на процедури с няколко фактора. Осъществяване на манипулации, промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите; Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Предоставяне на извънболнични медицински дейности и здравни грижи включващи: информиране на пациента; водене на медицинска документация; промоция на здравето, превенция и профилактика на болестите; рехабилитация, оказване на спешни, хуманитарни и други дейности; провеждане на обучение и изследвания. Извършване на професионални дейности по здравни грижи след лекарско назначение: на електро-светлолечебни процедури по общоприети методики; прилагане на терапевтични схеми при социалнозначими заболявания; на лекарствена електрофореза с галваничен ток; на фонофореза; провеждане на инхалация; електроаерозоли; лекарствени вани; на масаж с лекарствени унгвенти и лосиони; на криопроцедури с лекарствени разтвори; на компреси с добавка на лекарствени продукти; на процедури с няколко фактора.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма