Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕКО ИНВЕСТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206883484
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 30, 2022 15:34
Наименование
ИНТЕКО ИНВЕСТ
Транслитерация
INTECO INVEST LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. НИШАВА, 55, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство и ремонтна дейност; посредничество при сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; промяна предназначението на земеделски земи; подготовка и управление на инвестиционни проек... Строителство и ремонтна дейност; посредничество при сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; промяна предназначението на земеделски земи; подготовка и управление на инвестиционни проекти; консултантски услуги; проектиране; кредитно посредничество , Разработване, внедряване и поддържка на софтуер; доставка и поддръжка на компютърна и офис техника, проектиране и изграждане на компютърни мрежи, безжично покритие в сгради; Инсталиране на системен и служебен софтуер на работни станции и сървъри; Маркетинг, включително в социални медии (social media marketing), управление на PPC (payper-click) реклама; както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АТАНАС БОРИСОВ КИЧУКОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА СМРЕКАР 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВЕСЕЛА ХРИСТОВА ВАСИЛЕВА 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТОЯНКА ЙОРДАНОВА КИТИК 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕКО ИНВЕСТ ООД на латиница "INTECO INVEST LTD." с ЕИК/ПИК 206883484 е основана на 30 Март 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2022-03-30
Регистрация на фирмата

2023-10-11
Промяна предмет на дейност
- Строителство и ремонтна дейност; посредничество при сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; промяна предназначението на земеделски земи; подготовка и управление на инвестиционни проекти; консултантски услуги; проектиране; кредитно посредничество , както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Строителство и ремонтна дейност; посредничество при сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; промяна предназначението на земеделски земи; подготовка и управление на инвестиционни проекти; консултантски услуги; проектиране; кредитно посредничество , Разработване, внедряване и поддържка на софтуер; доставка и поддръжка на компютърна и офис техника, проектиране и изграждане на компютърни мрежи, безжично покритие в сгради; Инсталиране на системен и служебен софтуер на работни станции и сървъри; Маркетинг, включително в социални медии (social media marketing), управление на PPC (payper-click) реклама; както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма