Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАНЧЕВИ - 2022 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206884287
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 31, 2022 09:28
Наименование
ГАНЧЕВИ - 2022
Транслитерация
GANCHEVI - 2022 LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. ЦАР СВЕТОСЛАВ ТЕРТЕР, 13, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на зоофризьорство, груминг услуги и процедури, свързани с поддържането на хигиената, добрия външен вид на домашни любимци; продажба на храни, аксесоари, козметика и др. за животни... Извършване на зоофризьорство, груминг услуги и процедури, свързани с поддържането на хигиената, добрия външен вид на домашни любимци; продажба на храни, аксесоари, козметика и др. за животни; услуги за домашни животни; външнотърговска дейност; посредничество, комисионерство и търговско представителство; производствена, складова, спедиторска, превозна, рекламна н информационна дейност, както и други дейности и услуги, които не са забранени от закона, авторемонтни, автотенекеджийски, автобояджийски и други услуги по техническото обслужване и ремонта на моторни превозни средства; производство на продукти за бита; строителство и ремонт на сгради; посреднически, комисионерски и битови услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕРГЕЙ АНАТОЛИЕВИЧ ГАНЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ОЛЕНА ГАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СЕРГЕЙ АНАТОЛИЕВИЧ ГАНЧЕВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ОЛЕНА ГАНЧЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОЛЕНА ГАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАНЧЕВИ - 2022 ООД на латиница "GANCHEVI - 2022 LTD" с ЕИК/ПИК 206884287 е основана на 31 Март 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-03-31
Регистрация на фирмата

2023-03-24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на зоофризьорство, груминг услуги и процедури, свързани с поддържането на хигиената, добрия външен вид на домашни любимци; продажба на храни, аксесоари, козметика и др. за животни; услуги за домашни животни; външнотърговска дейност; посредничество, комисионерство и търговско представителство; производствена, складова, спедиторска, превозна, рекламна н информационна дейност, както и други дейности и услуги, които не са забранени от закопа, както и всякакви дейности, незабранени от закона.
+ Извършване на зоофризьорство, груминг услуги и процедури, свързани с поддържането на хигиената, добрия външен вид на домашни любимци; продажба на храни, аксесоари, козметика и др. за животни; услуги за домашни животни; външнотърговска дейност; посредничество, комисионерство и търговско представителство; производствена, складова, спедиторска, превозна, рекламна н информационна дейност, както и други дейности и услуги, които не са забранени от закона, авторемонтни, автотенекеджийски, автобояджийски и други услуги по техническото обслужване и ремонта на моторни превозни средства; производство на продукти за бита; строителство и ремонт на сгради; посреднически, комисионерски и битови услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма