Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Медицински център МЕДФИТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206933243
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206933243 от 2022-05-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 11, 2022 13:28
Наименование
Медицински център МЕДФИТ
Транслитерация
Medical center MEDFIT
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Лъчезар Станчев, 5, Софарма бизнес тауърс, кула Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
86.90 - Други дейности по хуманно здравеопазване
Предмет на дейност
по чл. 8, ал. 1, т.2, б. “ В” и чл. 16 от Закона за лечебните заведения - медицински център за осъществяване на специализирана извънболнична помощ от лекари с различни признати специалности, п... по чл. 8, ал. 1, т.2, б. “ В” и чл. 16 от Закона за лечебните заведения - медицински център за осъществяване на специализирана извънболнична помощ от лекари с различни признати специалности, по-конкретно: извършване на диагностика (включително рентгенова и образна диагностика само след получаване на удостоверение), лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, обема, вида домашни грижи за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване експертиза на временна нетрудоспособност, извършване наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, наблюдаване, контролиране и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, провеждане и клинични изпитвания на лекарствени продукти, разкриване на звена, в които лекарски асистенти, медицински сестри или акушерки самостоятелно оказват здравни грижи съгласно чл. 17а ЗЛЗ, наемане на други лица съобразно обема и нуждите на лечебната дейност, извършване на търговски сделки само за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петър Ангелов Ангелов (свързан с 8 фирми)
Съдружник: ЧАНКО АНГЕЛОВ ЧАНКОВ 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ПЕТЪР АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ 34.00 лв - 34.00% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: АСЕН КИРИЛОВ ЧАНКОВ 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Медицински център МЕДФИТ ООД на латиница "Medical center MEDFIT" с ЕИК/ПИК 206933243 е основана на 11 Май 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДФИТ", но на 30 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "Медицински център МЕДФИТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-05-11
Регистрация на фирмата

2022-05-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206933243 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-01-05

2023-03-30
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДФИТ на Медицински център МЕДФИТ
Промяна предмет на дейност
- Възстановителни, рехабилитационни услуги и процедури, обучителни и консултативни услуги и всички незабранени от закона дейности.
+ по чл. 8, ал. 1, т.2, б. “ В” и чл. 16 от Закона за лечебните заведения - медицински център за осъществяване на специализирана извънболнична помощ от лекари с различни признати специалности, по-конкретно: извършване на диагностика (включително рентгенова и образна диагностика само след получаване на удостоверение), лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, обема, вида домашни грижи за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване експертиза на временна нетрудоспособност, извършване наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, наблюдаване, контролиране и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, провеждане и клинични изпитвания на лекарствени продукти, разкриване на звена, в които лекарски асистенти, медицински сестри или акушерки самостоятелно оказват здравни грижи съгласно чл. 17а ЗЛЗ, наемане на други лица съобразно обема и нуждите на лечебната дейност, извършване на търговски сделки само за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и обслужване на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма