Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕмТек Сълюшънс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206950407
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206950407 от 2022-10-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 25, 2022 10:22
Наименование
ЕмТек Сълюшънс
Транслитерация
MTech Solutions EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Райко Даскалов, 68, ет. 2 Виж на картата
Има 187 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
услуги в информационни технологии, търговия със стоки и услуги, внос, износ, комисионни услуги, маркетинг услуги в областта на информационните технологии, инвестиции, представителство и... услуги в информационни технологии, търговия със стоки и услуги, внос, износ, комисионни услуги, маркетинг услуги в областта на информационните технологии, инвестиции, представителство и агентство на физически и юридически лица, сделки с недвижими имоти, участие в други дружества, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елена Коноваленко (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елена Коноваленко (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕмТек Сълюшънс ЕООД на латиница "MTech Solutions EOOD" с ЕИК/ПИК 206950407 е основана на 25 Май 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Бега Виста", но на 20 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕмТек Сълюшънс". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2022-05-25
Регистрация на фирмата

2022-07-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Бяга, ул. Двадесет и първа, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Райко Даскалов, 68, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- продажба, сервиз и ремонт на компютърни устройства, търговия с хранителни и промишлени стоки, търговия със селскостопански стоки, заведения за обществено хранене, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена от закона
+ бизнес дейност в страната и чужбина, услуги в областта на информациони технологии, консултантски услуги, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2022-09-20
Промяна наименование
Името се сменя от Бега Виста на ЕмТек Сълюшънс
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- бизнес дейност в страната и чужбина, услуги в областта на информациони технологии, консултантски услуги, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ услуги в информационни технологии, търговия със стоки и услуги, внос, износ, комисионни услуги, маркетинг услуги в областта на информационните технологии, инвестиции, представителство и агентство на физически и юридически лица, сделки с недвижими имоти, участие в други дружества, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2022-10-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206950407 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма