Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИКЛ ИМПЕКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206975783
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 13, 2022 14:21
Наименование
ИКЛ ИМПЕКС
Транслитерация
‘’IKL IMPEX’’ Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.’’Княз Богориди”, 4, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с автомобилни части, възли и принадлежности, в т.ч. лагери и други стоки; организиране на транспортиране на стоките; съхранение и складиране на други стоки; предоставяне ... Търговия на едро и дребно с автомобилни части, възли и принадлежности, в т.ч. лагери и други стоки; организиране на транспортиране на стоките; съхранение и складиране на други стоки; предоставяне на посреднически услуги при покупка и продажба на стоки, както и друга търговска дейност, незабранена от българското законодателство. Дейността на Дружеството, при която се изисква специално разрешение, ще се осъществява само след получаване на съответстното разрешение (лиценз). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ИЛИЕВ РУСЕВ (свързан с 21 фирми)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР АНАТОЛИЕВИЧ ТИМОФЕЕВ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИВАН ИЛИЕВ РУСЕВ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 21 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ИЛИЕВ РУСЕВ (свързан с 21 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИКЛ ИМПЕКС ООД на латиница "‘’IKL IMPEX’’ Ltd." с ЕИК/ПИК 206975783 е основана на 13 Юни 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФОТОИНВЕСТ ИМПЕКС", но на 23 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "ИКЛ ИМПЕКС". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2022-06-13
Регистрация на фирмата

2022-06-23
Промяна наименование
Името се сменя от ФОТОИНВЕСТ ИМПЕКС на ИКЛ ИМПЕКС
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия с електроматериали и електрооборудване, изграждане и поддръжка на мрежови и информационни системи, и системи за управление и контрол; Проектиране, изграждане, мониторинг, поддръжка, управление и експлоатация на системи и съоръжения за производство и съхранение на електроенергия, включително от възобновяеми източници, системи за автономно захранване; Разработка, проектиране и производство на електрооборудване, сервизно обслужване, обучение и консултантска дейност; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Извършване на вносно-износна външнотърговска дейност; Търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Складови сделки, лицензионни сделки; Стоков контрол; Сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Лизинг, както и всяка друга дейност и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон.
+ Търговия на едро и дребно с автомобилни части, възли и принадлежности, в т.ч. лагери и други стоки; организиране на транспортиране на стоките; съхранение и складиране на други стоки; предоставяне на посреднически услуги при покупка и продажба на стоки, както и друга търговска дейност, незабранена от българското законодателство. Дейността на Дружеството, при която се изисква специално разрешение, ще се осъществява само след получаване на съответстното разрешение (лиценз).

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма