Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕСТ ВИЖЪН ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207005564
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207005564 от 2022-07-11 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
July 6, 2022 15:43
Наименование
БЕСТ ВИЖЪН ГРУП
Транслитерация
Best Vision Group LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Висла, 4, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и преработка на всякакви вещи, стоки и материали, вътрешна и външна търговия, Електронна, Онлайн търговия, Търговия на едро и дребно чрез поръчки по телефон и интернет, Създав... Производство и преработка на всякакви вещи, стоки и материали, вътрешна и външна търговия, Електронна, Онлайн търговия, Търговия на едро и дребно чрез поръчки по телефон и интернет, Създаване на електронен каталог, Търговия с рамки и калъфи за очила, Слънчеви очила, Очила със защитно покритие, Модни аксесоари и слънцезащитни средства, И свързаните с тях резервни части и сервизни услуги, Продукти за добро зрение, Търговия с бижутерийни изделия, Парфюмерия, Сувенирни произведения, Търговия с козметични продукти, Аксесоари, Копирни, Фотографски, Туристически, Преводни и други услуги, Внос и износ на стоки, В т.ч.бартер, Реекспорт, Строителство, Търговско представителство, Посредничество и агентство в страната и чужбина, Сделки с недвижимо имущество, Производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, Преработен или обработен вид, Спедиционни и складови сделки, Хотелиерство и ресторантьорство, Транспортни, Консултантски, Рекламни услуги, Производство, Преработка и заготовка на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, Производство и търговска реализация на стоки от леката промишленост, Превоз на пътници и товари с лек и товарен транспорт в страната и чужбина и извършване на всички дейности и услуги, които не противоречат на законите на Република България прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христо Ванев Генов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Христо Ванев Генов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕСТ ВИЖЪН ГРУП ЕООД на латиница "Best Vision Group LTD" с ЕИК/ПИК 207005564 е основана на 6 Юли 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2022-07-06
Регистрация на фирмата

2022-07-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207005564 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма