Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ТИТАН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207008703
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 8, 2022 13:26
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ТИТАН
Транслитерация
ZALOZHNA KASHTA TITAN LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Рали Мавридов, 5, ет. 9 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложн... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светла Иванова Иванова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Иван Рачев Иванов 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Светла Иванова Иванова 90.00 лв - 90.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ТИТАН ООД на латиница "ZALOZHNA KASHTA TITAN LTD" с ЕИК/ПИК 207008703 е основана на 8 Юли 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-07-08
Регистрация на фирмата

2022-08-09
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки необходими във връзка с дейността като заложна къща, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, търговия с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, според Валутния закон.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие, след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма