Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОЛЧЕ ВИТА НЗ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207015989
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 14, 2022 16:00
Наименование
ДОЛЧЕ ВИТА НЗ
Транслитерация
DOLCHE VITA NZ EOOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, ул. Оборище, 13 А Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на стоки. Автомобилно миене, ремонт на гуми. Покупка и продажба на автомобили, авточасти, дейности като автоморга. Внос и из... Покупка с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на стоки. Автомобилно миене, ремонт на гуми. Покупка и продажба на автомобили, авточасти, дейности като автоморга. Внос и износ на коли от и за чужбина. Ресторантьорство, заведения за бързо хранене, хотелиерство, търговия на едро и дребно на стоки и хранителни продукти и всички останали дейности, които не са забранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим след съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУСИ АСЕНОВ МИРИМАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ ЖОРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РУСИ АСЕНОВ МИРИМАНОВ 2,000.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ ЖОРОВ 6,000.00 лв - 75.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ ЖОРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
8,000 лева (8,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОЛЧЕ ВИТА НЗ ООД на латиница "DOLCHE VITA NZ EOOD" с ЕИК/ПИК 207015989 е основана на 14 Юли 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Нова Загора, а началният внесен капитал е в размер на 8,000 лева.

Хронология

2022-07-14
Регистрация на фирмата

2023-03-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на стоки. Автомобилно миене, ремонт на гуми. Покупка и продажба на автомобили, авточасти, дейности като автоморга. Внос и износ на коли от и за чужбина. Ресторантьорство, заведения за бързо хранене, хотелиерство, търговия на едро и дребно на стоки и хранителни продукти и всички останали дейности, които не са забранени изрично от закона, а когато има разрешитеклен режим след съответно разрешение.
+ Покупка с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид на стоки. Автомобилно миене, ремонт на гуми. Покупка и продажба на автомобили, авточасти, дейности като автоморга. Внос и износ на коли от и за чужбина. Ресторантьорство, заведения за бързо хранене, хотелиерство, търговия на едро и дребно на стоки и хранителни продукти и всички останали дейности, които не са забранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим след съответно разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма