Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИМИТРОВИ В и Г ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207024645
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 22, 2022 09:09
Наименование
ДИМИТРОВИ В и Г
Транслитерация
DIMITROVI V &G LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Тетово, ПАНАЙОТ ХИТОВ, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешно и външно търговска дейност; търговско представителство; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита... Вътрешно и външно търговска дейност; търговско представителство; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; продажба, монтаж, обслужване и поддръжка на битови и промишлени климатични, охладителни и вентилационни системи; строителство; хотелиерска, ресторантьорска; фризьорски и козметични услуги; маникюр и педкюр; посредническа дейност; консултантски услуги, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕНАДИ ХРИСТОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: Виктория Христова Балушева (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЕНАДИ ХРИСТОВ ДИМИТРАВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВИКТОРИЯ ХРИСТОВА БАЛУШЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Виктория Христова Балушева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
60 лева (60 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИМИТРОВИ В и Г ООД на латиница "DIMITROVI V &G LTD" с ЕИК/ПИК 207024645 е основана на 22 Юли 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИКТОРИЯ КОЗМЕТИК", но на 4 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "ДИМИТРОВИ В и Г". Седалището на компанията се намира в с. Тетово, а началният внесен капитал е в размер на 60 лева.

Хронология

2022-07-22
Регистрация на фирмата

2023-05-04
Промяна наименование
Името се сменя от ВИКТОРИЯ КОЗМЕТИК на ДИМИТРОВИ В и Г
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ, МАНИКЮР И ПЕДИКЮР, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С РАЗНООБРАЗНИ СТОКИ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Вътрешно и външно търговска дейност; търговско представителство; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; продажба, монтаж, обслужване и поддръжка на битови и промишлени климатични, охладителни и вентилационни системи; строителство; хотелиерска, ресторантьорска; фризьорски и козметични услуги; маникюр и педкюр; посредническа дейност; консултантски услуги, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма