Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Лино Европа ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207029017
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207029017 от 2022-08-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 27, 2022 08:33
Наименование
Лино Европа
Транслитерация
“Lino Europa” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, „6-ти септември“, 152, бл. Легис Център Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строително монтажни и ремонтни работи, изграждане на жилищни, административни и стопански сгради; реализиране на проекти по строителство на сгради; строителни работи по построяването на жилищни и ... Строително монтажни и ремонтни работи, изграждане на жилищни, административни и стопански сгради; реализиране на проекти по строителство на сгради; строителни работи по построяването на жилищни и нежилищни сгради; строителство на пътища и железопътни пътища; строителство на снабдителни мрежи; изпълняване на други проекти за градско инженерство; разрушаване и подготовка на площадката; електрически, ВиК и други строителни инсталации; завършване на строителството; други специализирани строителни дейности; извършване на ремонтно-строителна дейност в страна и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХЮГЕТ ДЖОРДЖЕТ САНТЕНС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ХЮГЕТ ДЖОРДЖЕТ САНТЕНС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Лино Европа ЕООД на латиница "“Lino Europa” Ltd." с ЕИК/ПИК 207029017 е основана на 27 Юли 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2022-07-27
Регистрация на фирмата

2022-08-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207029017 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-11-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, „6-ти септември“, 152, бл. Легис Център
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, „6-ти септември“, 152, бл. Легис Център
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строително монтажни и ремонтни работи, изграждане на жилищни, административни и стопански сгради; реализиране на проекти по строителство на сгради; строителни работи по построяването на жилищни и нежилищни сгради; строителство на пътища и железопътни пътища; строителство на снабдителни мрежи; изпълняване на други проекти за градско инженерство; разрушаване и подготовка на площадката; електрически, ВиК и други строителни инсталации; завършване на строителството; други специализирани строителни дейности; извършване на ремонтно-строителна дейност в страна и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова.
+ Строително монтажни и ремонтни работи, изграждане на жилищни, административни и стопански сгради; реализиране на проекти по строителство на сгради; строителни работи по построяването на жилищни и нежилищни сгради; строителство на пътища и железопътни пътища; строителство на снабдителни мрежи; изпълняване на други проекти за градско инженерство; разрушаване и подготовка на площадката; електрически, ВиК и други строителни инсталации; завършване на строителството; други специализирани строителни дейности; извършване на ремонтно-строителна дейност в страна и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България. В случай, че закон изисква специално разрешение или регистрация по отношение на гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след набавянето на такова, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма