Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Д-р МИНЕВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207036524
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 3, 2022 10:29
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Д-р МИНЕВ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул."Любен Каравелов", 61 Виж на картата
Предмет на дейност
"Извършване на специализирана извънболнична помощ с използване до 5 (пет) легла, в това число диагностика, лечение и рехабилитация на болните, наблюдение на хронично болни и застрашени от заболя... "Извършване на специализирана извънболнична помощ с използване до 5 (пет) легла, в това число диагностика, лечение и рехабилитация на болните, наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване лица, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, консултации, насочване към консултативна и болнична помощ, предписване на изследвания, мерки за укрепване и опазване на здравето. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите. Провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти.” прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗДРАВКО АТАНАСОВ МИНЕВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗДРАВКО АТАНАСОВ МИНЕВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Д-р МИНЕВ ЕООД с ЕИК/ПИК 207036524 е основана на 3 Август 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2022-08-03
Регистрация на фирмата

2022-08-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул."Тракия", 72
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул."Любен Каравелов", 61

2022-08-19
Промяна предмет на дейност
- „Извършване на специализирана извънболнична помощ с използване до 5 (пет) легла, в това число диагностика, лечение и рехабилитация на болните, наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване лица, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, консултации, насочване към консултативна и болнична помощ, предписване на изследвания, мерки за укрепване и опазване на здравето. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите.
+ "Извършване на специализирана извънболнична помощ с използване до 5 (пет) легла, в това число диагностика, лечение и рехабилитация на болните, наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване лица, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, консултации, насочване към консултативна и болнична помощ, предписване на изследвания, мерки за укрепване и опазване на здравето. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите. Провеждане на клинични изпитвания на лекарствени продукти.”

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма