Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ВИКИДЕНТАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207042491
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 9, 2022 08:15
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ВИКИДЕНТАЛ
Транслитерация
AIPIPDP - VIKIDENTAL Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Елин Пелин, ул. Хан Аспарух, 33 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
86.23 - Дейност на лекари по дентална медицина
Предмет на дейност
Първична помощ по дентална медицина, включваща: Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултация, профилактика, предписване на лабораторни и други видов... Първична помощ по дентална медицина, включваща: Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултация, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински/дентални/ деъности и манипулации, предписване на лекарства, наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство; Наблюдение, издаване на документи, свързани с дейността му, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА МАРИНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА МАРИНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ВИКИДЕНТАЛ ЕООД на латиница "AIPIPDP - VIKIDENTAL Ltd" с ЕИК/ПИК 207042491 е основана на 9 Август 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Елин Пелин, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2022-08-09
Регистрация на фирмата

2022-12-21
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Първична помощ по дентална медицина, включваща: Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултация, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински/дентални/ дейности и манипулации, предписване на лекарства, наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство; Наблюдение, издаване на документи, свързани с дейността му, насочване на пациенти за консултативна и болвична помощ. Дружеството може да извършва и всяка друга дейност разрешена от закона. Дружеството ще извършва дейности, за които се изисква издаването на разрешение или лицензия, само след получаване на същите.
+ Първична помощ по дентална медицина, включваща: Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултация, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински/дентални/ деъности и манипулации, предписване на лекарства, наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство; Наблюдение, издаване на документи, свързани с дейността му, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма