Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Стъки Пауър Груп ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207058061
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207058061 от 2022-09-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 23, 2022 08:51
Наименование
Стъки Пауър Груп
Транслитерация
"Stuki Power Group" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, Поп Харитон, 4Б Виж на картата
Код на икономическа дейност
68.20 - Даване под наем и експлоатация на собствени недвижими имоти
Предмет на дейност
Извършване на фризьорски, гримьорски и козметични услуги като маникюр, педикюр, масажи, миглопластика, професионален грим, микроблейдинг, микропигментация и др. Откриване и поддържане на... Извършване на фризьорски, гримьорски и козметични услуги като маникюр, педикюр, масажи, миглопластика, професионален грим, микроблейдинг, микропигментация и др. Откриване и поддържане на салони и верига салони за фризьорски, гримьорски и козметични услуги. Търговия с продукти, свързани със сферата на красотата. Извършване на кетъргинг, организиране и подготовка на тържества и други мероприятия, търговска дейност с хранителни продукти. Консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска търговия, представителство, посредничество, хотелиерство и ресторантьорство, производство и реализация на селскостопанска и/ или промишлени стоки, вътрешен и/ или международен туризъм, рекламна и импресаторска дейност, издателска и преводаческа дейност, лизингова и инженерингова дейност, транспортна и спедиторска дейност в страната и/ или чужбина, информационно обслужване, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мерлин Мусова Алишева (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Стоян Пламенов Дачев 100.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Мерлин Мусова Алишева 900.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Венцислав Мариянов Влахов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Стъки Пауър Груп ООД на латиница ""Stuki Power Group" Ltd." с ЕИК/ПИК 207058061 е основана на 23 Август 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕНИНА ГРУП", но на 27 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "Стъки Пауър Груп". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2022-08-23
Регистрация на фирмата

2022-09-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207058061 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-07-27
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕНИНА ГРУП на Стъки Пауър Груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул.ПОЛТАВА, 5, вх. Г, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, Поп Харитон, 4Б
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- НАЕМАНЕ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, РАЗРАБОТВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, УСЛУГИ В ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ, ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛНА И МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ НА СЪОРЪЖЕНИЯ И ИНСТАЛАЦИИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ ПОЗВОЛЕНИ СТОКИ, ИЗДЕЛИЯ И ПРОДУКТИ НА ДРЕБНО И НА ЕДРО В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА ВСЯКАКВИ РАЗРЕШЕНИ СТОКИ, ИЗДЕЛИЯ, ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКА, ИНФОРМАЦИОННА, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, СПЕДИЦИОННА, ПРЕВОЗНА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ДИСТРИБУТОРСКА ДЕЙНОСТ, РАЗНООБРАЗНИ БИЗНЕС УСЛУГИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ.
+ Извършване на фризьорски, гримьорски и козметични услуги като маникюр, педикюр, масажи, миглопластика, професионален грим, микроблейдинг, микропигментация и др. Откриване и поддържане на салони и верига салони за фризьорски, гримьорски и козметични услуги. Търговия с продукти, свързани със сферата на красотата. Извършване на кетъргинг, организиране и подготовка на тържества и други мероприятия, търговска дейност с хранителни продукти. Консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска търговия, представителство, посредничество, хотелиерство и ресторантьорство, производство и реализация на селскостопанска и/ или промишлени стоки, вътрешен и/ или международен туризъм, рекламна и импресаторска дейност, издателска и преводаческа дейност, лизингова и инженерингова дейност, транспортна и спедиторска дейност в страната и/ или чужбина, информационно обслужване, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма