Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ийст Трейд Мобайл ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207059754
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 24, 2022 09:35
Наименование
Ийст Трейд Мобайл
Транслитерация
EAST TRADE MOBILE Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, бул.Княгиня Мария Луиза, 72 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност - импорт и експорт с всички видове лагери и консумативи за автомобили; консигнационна търговия; консултантска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначале... Търговска дейност - импорт и експорт с всички видове лагери и консумативи за автомобили; консигнационна търговия; консултантска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; извършване на вносно-износна външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг, както и всяка друга дейност и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон. Дейността на дружеството ще се осъществява в страната, чужбина и в свободните безмитни зони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕСРИН ЙОЗДЖАН (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕСРИН ЙОЗДЖАН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ийст Трейд Мобайл ЕООД на латиница "EAST TRADE MOBILE Ltd." с ЕИК/ПИК 207059754 е основана на 24 Август 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИЙС ПРОПЪРТИС", но на 7 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "Ийст Трейд Мобайл". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2022-08-24
Регистрация на фирмата

2022-09-07
Промяна наименование
Името се сменя от СИЙС ПРОПЪРТИС на Ийст Трейд Мобайл
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на недвижими имоти, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти; консултантска дейност по проекти; търговска дейност; строителство, ремонт и поддържане на сгради; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; извършване на вносно-износна външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга дейност и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон. Дейността на дружеството ще се осъществява в страната, чужбина и в свободните безмитни зони.
+ Търговска дейност - импорт и експорт с всички видове лагери и консумативи за автомобили; консигнационна търговия; консултантска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; извършване на вносно-износна външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг, както и всяка друга дейност и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон. Дейността на дружеството ще се осъществява в страната, чужбина и в свободните безмитни зони.

2023-07-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, бул.България, 20А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, бул.Княгиня Мария Луиза, 72
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма