Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБАРЧЕТА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207071494
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 09:27
Наименование
ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБАРЧЕТА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 8, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 54 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организация на творчески, обучителни, образователни и увеселителни събития за малолетни и непълнолетни, организиране на курсове и семинари, организиране на конференции и други мероприятия, к... Организация на творчески, обучителни, образователни и увеселителни събития за малолетни и непълнолетни, организиране на курсове и семинари, организиране на конференции и други мероприятия, консултантски услуги, научноизследователска и иновационна дейност, търговско посредничество, сделки с интелектуална собственост, маркетинг и консултантска дейност, издателска дейност, рекламна дейност, транспортна дейност, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност и всичко, което е позволено от закона като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение се извършват единствено след получаваето им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИЯ ПЕТРОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИЯ ПЕТРОВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБАРЧЕТА ЕООД с ЕИК/ПИК 207071494 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБЪРЧЕТА", но на 16 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБАРЧЕТА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 8, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 8, вх. Б, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Организация на творчески, обучителни, образователни и увеселителни събития за малолетни и непълнолетни, организиране на курсове и семинари, организиране на конференции и други мероприятия, консултантски услуги, научноизследователска и иновационна дейност, търговско посредничество, сделки с интелектуална собственост, маркетинг и консултантска дейност, издателска дейност, рекламна дейност, транспортна дейност, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност и всичко, което е позволено от закона като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение се извършват единствено след получаваето им.
+ Организация на творчески, обучителни, образователни и увеселителни събития за малолетни и непълнолетни, организиране на курсове и семинари, организиране на конференции и други мероприятия, консултантски услуги, научноизследователска и иновационна дейност, търговско посредничество, сделки с интелектуална собственост, маркетинг и консултантска дейност, издателска дейност, рекламна дейност, транспортна дейност, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност и всичко, което е позволено от закона като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение се извършват единствено след получаваето им.

2023-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБЪРЧЕТА на ШКОЛА ЗА ЗАНИМАНИЯ НА ДЕЦА - БРЪМБАРЧЕТА

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма