Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207071799
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 10:32
Наименование
Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, "Равногор", 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под ко... Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на медицинския специалист, домашни грижи, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, наблюдение, контрол и грижа за физическото и психическото развитие на лица под 18 год, здравна промоция и профилактика, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, провеждане на клинични изпитвания, търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР БОЙЧЕВ БОЙЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Управител: ВЛАДИМИР БОЙЧЕВ БОЙЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР БОЙЧЕВ БОЙЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев ЕООД с ЕИК/ПИК 207071799 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Индивидуална практика за специализирана педицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев", но на 8 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, "Равногор", 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, "Равногор", 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на медицинския специалист, домашни грижи, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, наблюдение, контрол и грижа за физическото и психическото развитие на лица под 18 год, здравна промоция и профилактика, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, провеждане на клинични изпитвания, търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на медицинския специалист, домашни грижи, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, наблюдение, контрол и грижа за физическото и психическото развитие на лица под 18 год, здравна промоция и профилактика, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, провеждане на клинични изпитвания, търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.

2022-09-08
Промяна наименование
Името се сменя от Индивидуална практика за специализирана педицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев на Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ Калория - д-р Владимир Бойчев

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма