Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕДЖИБОВИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072036
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 11:09
Наименование
НЕДЖИБОВИ
Транслитерация
NEDjIBOVI Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, "Ружа", 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия; търговско представителство (без процесуално); агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; посреднически и комисионни услуги; вътрешен и международен туризъм; рек... Вътрешна и външна търговия; търговско представителство (без процесуално); агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; посреднически и комисионни услуги; вътрешен и международен туризъм; рекламна и информационна дейност; организиране на курсове и семинари; както и извършване на всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАИМ НЕДЖИБ МЮДЖЕЛИБ (свързан с 1 фирма)
Управител: РАИМ НЕДЖИБ МЮДЖЕЛИБ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РАИМ НЕДЖИБ МЮДЖЕЛИБ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕДЖИБОВИ ЕООД на латиница "NEDjIBOVI Ltd" с ЕИК/ПИК 207072036 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, "Ружа", 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, "Ружа", 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия; търговско представителство (без процесуално); агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; посреднически и комисионни услуги; вътрешен и международен туризъм; рекламна и информационна дейност; организиране на курсове и семинари; както и извършване на всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство.
+ Вътрешна и външна търговия; търговско представителство (без процесуално); агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; посреднически и комисионни услуги; вътрешен и международен туризъм; рекламна и информационна дейност; организиране на курсове и семинари; както и извършване на всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма