Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Бутикови торти Цвети ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072488
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 13:52
Наименование
Бутикови торти Цвети
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 13, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 154 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и продажба на малотрайни сладкарски изделия (домашни торти, сладкиши, сладкарски кремове, еклери и др.), трайни сладкарски изделия (сладки, меденки, курабии, бисквити, кре... Производство и продажба на малотрайни сладкарски изделия (домашни торти, сладкиши, сладкарски кремове, еклери и др.), трайни сладкарски изделия (сладки, меденки, курабии, бисквити, крекери, вафли и др.), фини печива (кексове и мъфини), тестени изделия от сладко тесто; търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви стоки и вещи, включително продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТЕЛИНА ЙОЛОВА ШЛЯПАШКА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЦВЕТЕЛИНА ЙОЛОВА ШЛЯПАШКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТЕЛИНА ЙОЛОВА ШЛЯПАШКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Бутикови торти Цвети ЕООД с ЕИК/ПИК 207072488 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 13, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 13, вх. Б, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Производство и продажба на малотрайни сладкарски изделия (домашни торти, сладкиши, сладкарски кремове, еклери и др.), трайни сладкарски изделия (сладки, меденки, курабии, бисквити, крекери, вафли и др.), фини печива (кексове и мъфини), тестени изделия от сладко тесто; търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви стоки и вещи, включително продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване.
+ Производство и продажба на малотрайни сладкарски изделия (домашни торти, сладкиши, сладкарски кремове, еклери и др.), трайни сладкарски изделия (сладки, меденки, курабии, бисквити, крекери, вафли и др.), фини печива (кексове и мъфини), тестени изделия от сладко тесто; търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви стоки и вещи, включително продажба на стоки от собствено производство, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма