Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Доцев Грийн Енерджи ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072520
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 14:01
Наименование
Доцев Грийн Енерджи
Транслитерация
Dotsev Green Energy Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла Слатина, ул. ХАДЖИ ДИМИТЪР, 16 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външно - търговска дейност, импорт и експорт, търговско представителство, посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, туроператорска, рекламна, информационна, п... Вътрешно и външно - търговска дейност, импорт и експорт, търговско представителство, посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, туроператорска, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, покупко – продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, проектиране, доставка, строителство, управление, експлоатация и поддръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници (включително системи за собствено потребление), комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговия със стоки за потребление, строителни материали и суровини, транспортни услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Р. България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ ДОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ ДОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ ДОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Доцев Грийн Енерджи ЕООД на латиница "Dotsev Green Energy Ltd." с ЕИК/ПИК 207072520 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бяла Слатина, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла Слатина, ул. ХАДЖИ ДИМИТЪР, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла Слатина, ул. ХАДЖИ ДИМИТЪР, 16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външно - търговска дейност, импорт и експорт, търговско представителство, посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, туроператорска, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, покупко – продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, проектиране, доставка, строителство, управление, експлоатация и поддръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници (включително системи за собствено потребление), комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговия със стоки за потребление, строителни материали и суровини, транспортни услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Р. България.
+ Вътрешно и външно - търговска дейност, импорт и експорт, търговско представителство, посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, туроператорска, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, покупко – продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, проектиране, доставка, строителство, управление, експлоатация и поддръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници (включително системи за собствено потребление), комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговия със стоки за потребление, строителни материали и суровини, транспортни услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Р. България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма