Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сонарди ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072634
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 14:20
Наименование
Сонарди
Транслитерация
Sonardi
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Исперих, ул. ЛУДОГОРИЕ, 6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка и производство на промишлени и непромишлени в първоначален, обработен или преработен вид с цел търговия в страната и в чужбина; всякакъв вид търговска дейност – ресторантьорство, хотелиерс... Покупка и производство на промишлени и непромишлени в първоначален, обработен или преработен вид с цел търговия в страната и в чужбина; всякакъв вид търговска дейност – ресторантьорство, хотелиерство, продажба на всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, захарни и тестени изделия, детски храни, търговия в страната и чужбина с растителни и животински стоки, продукция собствено производство, риба и рибни продукти на дребно и едро, разносна търговия, изкупуване, отглеждане и търговия с животни, животински, риба и рибна, селскостопанска продукция селскостопанска техника; услуги на населението с такава техника, транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина с всички видове МПС; строителство и строително-монтажни дейности, посредничество и търговия с фирми в страната и чужбина, монтаж на инсталации на електрическа енергия и/или енергия за охлаждане от възобновяеми източници, извършване на счетоводни услуги и счетоводно обслужване на физически и юридически лица, внос и износ на стоки. касаещи предмета на дейност в страната и чужбина, услуги като под изпълнител в границата на страната и чужбина. реклама маркетинг, разпространение, разнос на стоки, материали, брошури, реклами, вестници, списания и пр., участия в договори за концесии, наемане, отдаване на имоти и всякаква друга дейност, за която няма изрична законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕНИХА ХАЛИС ФЕРАД (свързан с 1 фирма)
Управител: СЕНИХА ХАЛИС ФЕРАД (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛКАН РАСИМ ФЕРАД 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СЕНИХА ХАЛИС ФЕРАД 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛКАН РАСИМ ФЕРАД 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СЕНИХА ХАЛИС ФЕРАД 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сонарди ООД на латиница "Sonardi" с ЕИК/ПИК 207072634 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Исперих, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Исперих, ул. ЛУДОГОРИЕ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Исперих, ул. ЛУДОГОРИЕ, 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Покупка и производство на промишлени и непромишлени в първоначален, обработен или преработен вид с цел търговия в страната и в чужбина; всякакъв вид търговска дейност – ресторантьорство, хотелиерство, продажба на всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, захарни и тестени изделия, детски храни, търговия в страната и чужбина с растителни и животински стоки, продукция собствено производство, риба и рибни продукти на дребно и едро, разносна търговия, изкупуване, отглеждане и търговия с животни, животински, риба и рибна, селскостопанска продукция селскостопанска техника; услуги на населението с такава техника, транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина с всички видове МПС; строителство и строително-монтажни дейности, посредничество и търговия с фирми в страната и чужбина, монтаж на инсталации на електрическа енергия и/или енергия за охлаждане от възобновяеми източници, извършване на счетоводни услуги и счетоводно обслужване на физически и юридически лица, внос и износ на стоки. касаещи предмета на дейност в страната и чужбина, услуги като под изпълнител в границата на страната и чужбина. реклама маркетинг, разпространение, разнос на стоки, материали, брошури, реклами, вестници, списания и пр., участия в договори за концесии, наемане, отдаване на имоти и всякаква друга дейност, за която няма изрична законова забрана.
+ Покупка и производство на промишлени и непромишлени в първоначален, обработен или преработен вид с цел търговия в страната и в чужбина; всякакъв вид търговска дейност – ресторантьорство, хотелиерство, продажба на всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, захарни и тестени изделия, детски храни, търговия в страната и чужбина с растителни и животински стоки, продукция собствено производство, риба и рибни продукти на дребно и едро, разносна търговия, изкупуване, отглеждане и търговия с животни, животински, риба и рибна, селскостопанска продукция селскостопанска техника; услуги на населението с такава техника, транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина с всички видове МПС; строителство и строително-монтажни дейности, посредничество и търговия с фирми в страната и чужбина, монтаж на инсталации на електрическа енергия и/или енергия за охлаждане от възобновяеми източници, извършване на счетоводни услуги и счетоводно обслужване на физически и юридически лица, внос и износ на стоки. касаещи предмета на дейност в страната и чужбина, услуги като под изпълнител в границата на страната и чужбина. реклама маркетинг, разпространение, разнос на стоки, материали, брошури, реклами, вестници, списания и пр., участия в договори за концесии, наемане, отдаване на имоти и всякаква друга дейност, за която няма изрична законова забрана.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма