Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Катя Консулт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072755
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 14:40
Наименование
Катя Консулт
Транслитерация
Katq Konsult Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, Бр.Миладинови, 59, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни и междинни финансови отчети като специализирано счетоводно предприятие по § 1, т. 27 от ДР на Закона за счетоводството, финансови, счет... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни и междинни финансови отчети като специализирано счетоводно предприятие по § 1, т. 27 от ДР на Закона за счетоводството, финансови, счетоводни, данъчни и икономически консултации, както и всяка друга дейност. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕНИМА ВАЛЕНТИНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ДЕНИМА ВАЛЕНТИНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЕНИМА ВАЛЕНТИНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Катя Консулт ЕООД на латиница "Katq Konsult Ltd" с ЕИК/ПИК 207072755 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Нова Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, Бр.Миладинови, 59, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, Бр.Миладинови, 59, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни и междинни финансови отчети като специализирано счетоводно предприятие по § 1, т. 27 от ДР на Закона за счетоводството, финансови, счетоводни, данъчни и икономически консултации, както и всяка друга дейност. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни и междинни финансови отчети като специализирано счетоводно предприятие по § 1, т. 27 от ДР на Закона за счетоводството, финансови, счетоводни, данъчни и икономически консултации, както и всяка друга дейност. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма