Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джи Ес Кей Консулт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072965
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 2, 2022 16:09
Наименование
Джи Ес Кей Консулт
Транслитерация
GSK Consult LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, местност „Парта 200”, 151 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Придобиване, управление, оценка и продажба на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества-юридически лица, участия под каквато и да е форма в други местни и/или чуждестр... Придобиване, управление, оценка и продажба на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества-юридически лица, участия под каквато и да е форма в други местни и/или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление, Придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване и оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензи за използване на патенти на права и задължения от всякакъв вид; стопанска дейност от всякакъв вид, разрешена от закона. финансиране на дружества, в които дружеството участва, както и извършване на всякаква друга производствена и търговска дейност, Търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно, заведения за бързо хранене, ресторантьорска дейност, търговия със стоки и услуги в страна и чужбина, посредничество, програмни и импресарски услуги, разработване на интернет и компютърни технологии, рекламна, преводаческа, издателска, консултантска, транспортна и спедиторска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички сделки и услуги, незабранени от закона. Всички дейности, за които е необходима лицензия или разрешително ще се извършват след получаването на такова и съответните регистрации. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Галя Димитрова Спасова (свързан с 1 фирма)
Управител: Галя Димитрова Спасова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Галя Димитрова Спасова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джи Ес Кей Консулт ЕООД на латиница "GSK Consult LTD." с ЕИК/ПИК 207072965 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Монтана, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, местност „Парта 200”, 151
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, местност „Парта 200”, 151
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества-юридически лица, участия под каквато и да е форма в други местни и/или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление, Придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване и оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензи за използване на патенти на права и задължения от всякакъв вид; стопанска дейност от всякакъв вид, разрешена от закона. финансиране на дружества, в които дружеството участва, както и извършване на всякаква друга производствена и търговска дейност, Търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно, заведения за бързо хранене, ресторантьорска дейност, търговия със стоки и услуги в страна и чужбина, посредничество, програмни и импресарски услуги, разработване на интернет и компютърни технологии, рекламна, преводаческа, издателска, консултантска, транспортна и спедиторска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички сделки и услуги, незабранени от закона. Всички дейности, за които е необходима лицензия или разрешително ще се извършват след получаването на такова и съответните регистрации.
+ Придобиване, управление, оценка и продажба на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества-юридически лица, участия под каквато и да е форма в други местни и/или чуждестранни търговски дружества и/или в тяхното управление, Придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване и оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензи за използване на патенти на права и задължения от всякакъв вид; стопанска дейност от всякакъв вид, разрешена от закона. финансиране на дружества, в които дружеството участва, както и извършване на всякаква друга производствена и търговска дейност, Търговия с хранителни и нехранителни стоки на едро и дребно, заведения за бързо хранене, ресторантьорска дейност, търговия със стоки и услуги в страна и чужбина, посредничество, програмни и импресарски услуги, разработване на интернет и компютърни технологии, рекламна, преводаческа, издателска, консултантска, транспортна и спедиторска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички сделки и услуги, незабранени от закона. Всички дейности, за които е необходима лицензия или разрешително ще се извършват след получаването на такова и съответните регистрации.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма