Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЕНОКС ТРАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207072983
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207072983 от 2022-09-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 2, 2022 16:15
Наименование
ЛЕНОКС ТРАНС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Стряма, Васил Левски, 82 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Транспортни услуги, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, превоз на хора и товари в страната и чужбина с лек и товарен автотранспорт. Транспортна и спедиторска дейност в страната и... Транспортни услуги, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, превоз на хора и товари в страната и чужбина с лек и товарен автотранспорт. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, логистика, складова и ремонтна дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; лизингова дейност; строителство и строителни ремонти; туристически, хотелиерски, ресторантьорски и рекламни услуги; отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос, износ и реекспорт; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ САМУИЛОВ РАКАДЖИЕВ (свързан с 3 фирми)
Управител: МИХАИЛ САМУИЛОВ РАКАДЖИЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ САМУИЛОВ РАКАДЖИЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЕНОКС ТРАНС ЕООД с ЕИК/ПИК 207072983 е основана на 2 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Стряма, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2022-09-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Стряма, Васил Левски, 82
+ БЪЛГАРИЯ, с. Стряма, Васил Левски, 82
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Транспортни услуги, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, превоз на хора и товари в страната и чужбина с лек и товарен автотранспорт. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, логистика, складова и ремонтна дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; лизингова дейност; строителство и строителни ремонти; туристически, хотелиерски, ресторантьорски и рекламни услуги; отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос, износ и реекспорт; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.
+ Транспортни услуги, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, превоз на хора и товари в страната и чужбина с лек и товарен автотранспорт. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, логистика, складова и ремонтна дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; лизингова дейност; строителство и строителни ремонти; туристически, хотелиерски, ресторантьорски и рекламни услуги; отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос, износ и реекспорт; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.

2022-09-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207072983 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма